A DSC Hungária Kft. szeretettel várja az érdeklődőket az F1 standon!


A DSC Hungária Kft. szeretettel várja az érdeklődőket az F1 standon!
A több mint 20 éves múltra visszatekintő DSC Hungária Kft-vel az F1 standon találkozhatnak az érdeklődők. Szakembereink felkészülten várják a 2022. március 30–31-én a SecuriForumra érkező telepítőket, biztonságtechnikai szakembereket, látogatókat.

DSC NEO - a jelen és jövő
A DSC új NEO központcsaládjában megújult a jól ismert és közkedvelt PowerSeries központjainak egyszerű és megszokott telepítői és felhasználói programozása. A NEO központok nagyszámú ki- és bemeneti bővíthetőséget és számos további kényelmi telepítési lehetőséget, funkciót nyújtanak. Az új NEO központcsalád programozása nagymértékben megegyezik a már hagyományosnak tekinthető PowerSeries központokéval. A két felület közötti különbség szinte csak a kényelmesebb, egyszerűbb, még átláthatóbb megvalósításokból van. A NEO központcsalád tagjai alappaneli 6, 8 zónától használhatók 16, 32, 64 és 128 zónáig bővíthetően.



DSC PRO - a professzionális védelem
Az ipari és kereskedelmi épületek nagyközpontjainak igényét kielégítő központcsalád a PowerSeries PRO nevet viseli. A PRO bővítőmodulok használatával akár Grade3-as besorolású rendszer is kialakítható. Maguk a központok és PRO modulok teljesen új hardverrel rendelkeznek, de szoftveresen megegyeznek a NEO központok programozási felületével a nagyobb zóna, partíciószám és Grade3-as besoroláshoz tartozó funkciók, lehetőségek beállításától eltekintve.

Ezek a központok 32, 128 és 248 zónáig bővíthető, 4, 8, 32 partíciós változatban elérhetők.

A PRO központok az alappanelre integráltan tartalmazzák az ethernetes kommunikátort is, melyen keresztül szintén elérhetők a ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokból.

DSC PowerManage - a felhő
Az ingyenes felhasználói és telepítői alkalmazások (ConnectAlarm és AlarmInstall) mögötti felhőszolgáltatást a PowerManage szoftver biztosítja. Ez a keretprogram akár önállóan is megvásárolható és saját magunk is üzemeltethetjük. Ebben az esetben számos bővített funkcióval rendelkezik a PowerManage, mint például diagnosztikai funkciók, eseménynaplók készítése, küldése.



Hikvision AcuSense
Gyakorta előforduló probléma a vakriasztás, amit különböző események, mint például szélsőséges időjárás, falevél lehullása vagy éppen kisállatok idézhetnek elő. Ez túl sok haszontalan információt eredményez, amit nagyon nehéz kezelni és sok időbe telik a számunkra hasznos információt kiszűrni. Erre fejlesztette ki a Hikvision az AcuSense mélytanulási algoritmust. Tulajdonképpen mi is az a mélytanulási algoritmus? Maga a mélytanulás a mesterséges intelligencia, mint informatika egyik résztudományán belül a gépi tanulás egy részhalmaza.
A 2. generációs (G2) Hikvison AcuSense termékcsalád mélytanulási algoritmusoknak köszönhetően pontosabb detektálást, osztályozást, keresést eredményez.

Hikvision ColorVu
A ColorVu kamerák sajátossága, hogy szinte teljes sötétség mellett is képesek színes képet adni. Ezek a kamerák azon felül, hogy mindig színes képet biztosítanak, támogatják az AcuSense technológiát is, melynek segítségével könnyedén kiszűrhetőek a téves riasztások. Lehetőség van arra, hogy csak emberre, vagy csak járműre, illetve mindkettőre riasszon a kamera, ha átlépnek egy vonalat vagy belépnek egy területre.

Hikvision HeatPro kamerák
A HeatPro kamerák a mélytanulási algoritmus továbbfejlesztésének és a nagyobb felbontásnak köszönhetően , így nagyobb biztonsággal lehet konfigurálni a riasztásokat emberre és/vagy járműre különböző szabályok szerint, úgy mint:

  • vonal átlépés vagy
  • területre belépés.



  • Uniview TRI-Guard - Minden egyben
    A DSC Hungária Kft. bemutatja az Uniview új termékcsaládját, a TRI-Guard kamerákat.

    A TRI-Guard kamerák az UNV Prime-I sorozatba tartoznak. Ezek az eszközök három különböző éjszakai üzemmóddal vannak ellátva. Lehetőségünk van hagyományosan IR megvilágítást használni és csak riasztás esetén használni a látható fehér fényt. További lehetőségeink között szerepel az állandó fehér fény használata, ami olyan szinten világítja meg a területet, hogy éjszaka is színes felvétel készüljön. Vagy használhatjuk a fehér fény villogtatást riasztás esetén. Természetesen ezeket az üzemmódokat lehet többféleképpen is kombinálni.

    Mivel ezek az eszközök támogatják a SIP-et (Smart Intrusion Prevention) így könnyedén definiálható egy adott terület védelmének a módja. A kamerák beépített mikrofonjának és a beépített hangszórójának köszönhetően lehetőségünk van kétirányú kommunikációra is.

    Természetesen ez még nem minden. A kamerák mellett megtalálható lesz a standunkon az új X szériás rögzítő, ami tökéletes párosítást alkot a TRI-Guard kamerákkal. Valamint bemutatjuk az Uniview új LED falát.


    A DSC Hungária Kft. 2011 óta disztribútora az Avigilon termékeknek, számos nagyberuházás és országos méretű rendszer szállítója.

    ACC - Avigilon Control Center

    Az Avigilon Control Center (ACC) 7 az ACC™ videókezelő szoftver legújabb és legfejlettebb verziója. Az ACC 7 úgy lett megtervezve, hogy mindig a megfelelő információkat juttassa el. A figyelem összpontosításában verhetetlen! Ezáltal lehetővé válik az operátorok számára a nagy rendszerek hatékonyabb élő monitorozása.

    4 féle főbb eseményt tudunk nyomon követni. Az Avigilon kamerák kínálatában is történtek nagyobb változások, mint például megjelent a H5 szériás kameracsalád. A H5A széria támogatja az új Next Generation Analytics neurális hálózatokon alapuló algoritmust.

    Ezen kívül a nagyobb teljesítményű IR LED-eknek köszönhetően megnövekedett az IR távolság és a WDR minden változatban elérhető.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Fényerő szabályozás Inim riasztóról
    Olvasta már?
    Fényerő szabályozás Inim riasztóról