Megjelenítőire fókuszál az Uniview

az Intersec-en

Megjelenítőire fókuszál az Uniview
Az Uniview a "Határtalan új nézőpont" (unlimited new view) vízióját fókuszba helyezve promotálta megoldásait a globális biztonságtechnikai kiállítás „szezon” egyik legjelentősebb rendezvényén, a 2023. január 17-19. között Dubaiban megrendezett Intersecen.

A cég felvonultatta teljeskörű megoldás portfolióját – IP CCTV kameráktól, az NVR/VMS-eken át, a tároló és adatátviteli megoldásokig. Mindazonáltal, az Uniview kiemelt hangsúlyt biztosított megjelenítő portfoliójának; az Intersecen a cég széles látószögű CCTV monitorainak, LCD videófalának, valamint újonnan tervezett felhasználói felülettel rendelkező interaktív táblájának képességeivel/szolgáltatásaival ismerkedhetett meg közelebbről a „nagyérdemű” közönség. Mint azt a cég illetékese elmondta, az Uniview 2014-óta vesz részt a dubai kiállításon, s az azóta eltelt időszakban a térség szerepe egyre növekvő szeletet képvisel kereskedelmi aktivitásukban.

Forrás: Uniview

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Global Fire modulok a „Chameleon Network” hálózatban
Olvasta már?
Global Fire modulok a „Chameleon Network” hálózatban