Logo
SecuriFocus VIDEO hírlevél 2022/1.

Tisztelt ^cim!
A VIDEO hírlevél sorozatban parnereinktől kapott videós oktatási anyagokat, termékismertetőket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
Techson SmartCenter
Techson kameraszériák
Techson Panorámakamera
Techson SmartCenter
Techson SmartCenter
A Techson SmartCenter központi VMS minden igényt kielégítő, ugyanakkor egyszerűen paraméterezhető és kezelhető megoldást kínál nem csak az otthoni vagy kisebb irodák megfigyelőrendszereinek, hanem a több ezres kameraszámú központi távfelügyeletek számára egyaránt. Rugalmasságának titka a skálázhatóság. Háromféle szintje érhető el: a LITE, a STANDARD és a PROFESSIONAL. Ismerd meg tudásukat az alábbi IDE kattintva.
Techson kameraszériák
Techson kameraszériák
A Techson kameratípusok könnyed átláthatóságát kameraszériák segítik. A szériák elnevezései a kameracsaládok technológiáját, illetve tudásszintjét mutatják. A videó segít gyors eligazodást nyújtani a kameratípusok világában. A kamerákban rejlő funkciók részletes megismeréséhez kattints IDE!
Techson Panorámakamera
Techson Panorámakamera
A Techson panorámakamera széles látószöge széleskörű alkalmazási lehetőséget nyújt. A nyolc megapixeles, 180° látószögű képet négy darab full HD felbontású képérzékelő és a hozzá tartozó objektívek képének szoftveres összeolvasztásával éri el. Ezáltal három-négy hagyományos kamerát is képes helyettesíteni, miközben egyetlen csatornát használ csak el az NVR erőforrásaiból. A kameráról IDE kattintva olvashatsz részletesebben.
termékMonitor Akciók
Esemény Monitor Állások
Facebook
LinkedIn

Ezt a hírlevelet a www.securifocus.com küldte a(z) ^email e-mail címre.

Hirdessen Ön is a SecuriFocus hírleveleiben!

SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

info@securifocus.com

Leiratkozás | Adatvédelmi szabályzat

Copyright © SecuriFocus 2021