ACCESSRAAB

Központi Integrált Beléptető- és Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

ACCESSRAAB
Forgalmazó: Microraab Rt.
Gyártó: Microraab Rt.


Az AccessRaab integrált rendszer egy Windows operációs rendszerben működő SQL alapú központi beléptető rendszer. Az integráltság jelen esetben, mind személy és gépjármű beléptetés, mind munkaidő nyilvántartási feladatok elvégzésének lehetőségét jelenti. Egyaránt használható 10 fős kiscégek 2 ajtós rendszerétől kezdve, akár egy több tízezer főt foglalkoztató több telephelyet üzemeltető multinacionális nagyvállalat komplex beléptető és munkaidő nyilvántartására.

Az AccessRaab személyközpontú beléptető rendszer. Az átjárókra a jogosultságok kiosztása nem kártyák, hanem személyek és járművek alapján történik. Ez megkönnyíti az esetleges kártyaelvesztések és megrongálódások kezelését. Egy kártya sérülésekor nincs szükség az összes személyre szabott jogosultság újradefiniálására, a kártyaadat személyhez, vagy gépjárműhöz rendelésével a jogosultságok öröklődnek. A személyközpontúságból következik, hogy egy személynek több kártyája is lehet, ezek közül a kártyák közül bármelyiket használhatja.

A rendszer rendelkezik minden olyan szolgáltatással és kényelmi funkcióval, amelyre egy modern beléptető rendszerben szükség lehet.
Az AccessRaab rendszer munkaidő nyilvántartó része a telephelyek frekventált részein elhelyezett munkaidő nyilvántartó terminálokon (MIT terminál) alapul. A modul lehetővé teszi a rendszerbe felvitt személyek munkarend megadását és a munkaidő adatok feldolgozását. A dolgozók a MIT terminálokon blokkolnak, amely blokkolásokból a központi rendszer a munkarendek alapján számolja a tényleges munkaidőt.

A program számos beépített lekérdezést biztosít, például a feldolgozott munkaidős adatokat nyomtatási listák segítségével összesítik, vagy lehetőség van a bér programhoz történő illesztésre is.

Rendszámfelismerő modul: e modul segítségével a járműforgalmi átjárók működése rendszámfelismerés alapján automatikussá tehető. Belépéskor, kamerák segítségével digitális kép készül a jármű rendszámáról, amelyet megbízható algoritmusok feldolgozható (szöveges) adattá alakítanak.

Jegykiadási funkciók: A portai PC-hez csatlakoztatott nyomtató segítségével dinamikusan bővíthető vonalkódos napi egyszer használatos vonalkódos belépőjegyek készíthetők.

Véletlenkiválasztó modul: speciális olvasókkal ellátott átjárók esetén lehetőség van a dolgozók véletlenszerű kiválasztására ellenőrzés céljából, speciális olvasók nem feltétlenül szükségesek, de a dolgozót egyértelműen tájékoztatják arról, hogy őt ellenőrzésre jelölte ki a rendszer. A kijelölt dolgozó egészen addig nem tud a vállalat területén közlekedni, amíg nem jelenik meg ellenőrzésen, és a biztonsági szolgálat ezt az ellenőrzést nem nyugtázta le.

ID azonosítógyártó modul: LiveCard rendszer lehetővé teszi, hogy a beléptető illetve munkaidő nyilvántartó rendszerhez használt kártyákat színes vállalati azonosítókkal lássák el, sőt ezeket az azonosítókat saját maguk készíthetik el a vállalat arculatának megfelelően.

Egy másik lehetőség a Victory-Prox készlet, amely a Microraab Elektronikai és Biztonságtechnikai Rt. első egységcsomagolású beléptető rendszere. A termék megvalósításának elsődleges célja egy új piaci célcsoport lefedése volt. A rendszer optimális megoldást nyújt a saját kivitelezésben készülő kisebb beléptető rendszerek kiépítéséhez.
Mindehhez párosul a megbízható minőség, az elérhető ár, gyors és egyszerű telepítés (nem igényel komoly szakmai hátteret), valamint a rugalmas bővíthetőség.
Forrás: None
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?