StP Beléptető és Munkaidő-nyilvántartó rendszer

Integrált proximity kártyás beléptető-rendszer

StP Beléptető és Munkaidő-nyilvántartó rendszer
Forgalmazó: StP Kft
Gyártó: StP Kft


Az StP Kft. 1996 óta foglalkozik proximity kártyás beléptető és azonosító rendszerek szoftver és hardver elemeinek fejlesztésével és gyártásával. Célja olyan könnyen kezelhető, magas műszaki színvonalú rendszerek kialakítása, amelyek világviszonylatban is megállják a helyüket.

A rendszer modulárisan épül fel, így a hardver és a szoftver bővítés is egyszerű és olcsó. A felhasználó felület a magyar mellett angol és német nyelven is használható.


Az StP beléptető-rendszer egyik alapeszköze a kontroller, amely lehet IP kontroller, SComplex vagy 8 olvasó kezelésére alkalmas SK03-08 olvasóvezérlő. A kontroller integrált LAN interfész tartalmaz. Fogadja a kártyaolvasó jeleit, tárolja mindazt az információt, mely a beléptetéshez szükséges, nyitja az ajtót és naplózza az eseményeket. A tárolt jogosultság és időadatok alapján aktiválja az elektromos zárat. Tárolhat 10.000 felhasználói adatot, 100.000 eseményt.

A rendszerben lehet használni StP TIRIS, StP Mifare és szabványos Wiegand vagy Clock-Data protokollal kommunikáló proximity olvasókat.

A Beléptető-rendszer néhány szolgáltatása

  • Beléptetés
    Csak az arra jogosultak léphetnek be a védett területekre, zónákba. A jogosultság időben és térben rugalmasan változtatható.
  • Személykövetés
    A beléptető rendszer megadja a felhasználók pontos tartózkodási helyét, illetve az egyes zónákban tartózkodók listáját.
  • Térképes személykövetés
    A beléptető rendszer térképen megmutatja a felhasználók pontos tartózkodási helyét, illetve az egyes zónákban tartózkodók listáját.
  • Fényképes megjelenítés
    Beléptetési ponton való áthaladáskor a Portai terminál kliens képes megjeleníteni a kártyához rendelt fényképet.
  • Éttermi rendszer
    A dolgozók a kártyájukra befizetett összegből vásárolhatnak a büfében, étteremben, automatánál. Az étkezési hozzájárulás is automatikusan elszámolásra kerülhet.
  • Vendégkártya kezelés
    A vendégek normál és állandó vendégkártyával közlekedhetnek. A vendégek kártyáit érvényesíteni, jogosultságait megadni és a vendég adatainak felvenni a portán elhelyezett számítógépen lehet.
  • Állandó vendégkártya
    Külsős cégek munkatársai számára adható kártya. A dolgozói kártyával azonos módon jogosítható, de elkülönül a személytörzstől.
  • Vendégkártya gyűjtés
    A vendég távozásakor kártyáját a vendégkártya gyűjtőbe helyezi, kártya olvasás és a kártya leesése után nyílik az ajtó. Ilyenkor a vendégkártya automatikusan visszavonásra kerül.
  • Ideiglenes kártya
    A dolgozók otthonfelejtett kártyája helyett adható, örökli az eredeti kártya jogosultságait. Érvényességi idő adható meg hozzá.
  • Események archiválása
    Az események számítógépen korlátlan ideig tárolhatók, utólag tetszőleges szempont szerint rendezhetők és vizsgálhatók.
  • Munkaidő-nyilvántartás
    A munkaidő nyilvántartó szoftverrel nyomon lehet követni a hiányzásokat, a hosszú ebédszüneteket, a túlórákat, általánosan a különböző jogcímen épületen belül vagy kívül eltöltött időket.
  • Kreditpont kezelés
    A rendszer minden belépéskor levon az előre megadott kreditpontokból. Ha a kreditpont nulla, akkor nem engedélyezi a belépést.
  • Véletlen kiválasztás
    Minden személyhez, személycsoporthoz megadható egy valószínűség, amely szerint – meghatározott ajtóknál – ellenőrzésre kiválasztásra kerül.
  • Liftvezérlés
    Liftvezérlő bővítővel emeletenként külön megadható a belépési jogosultság. A kártya felmutatás után csak azon emeletválasztó gombjai működnek, amelyekre az adott kártyának jogai vannak.

Forrás: None
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák