Beépített tűzvédelmi berendezések


Beépített tűzvédelmi berendezések
Forgalmazó: Tűzőr Kft.
Gyártó: Tűzőr Kft.


 A Tűzőr Kft. a világpiacon beszerezhető leghatékonyabb eszközökből, a tudomány és a technika legfejlettebb szintjén álló rendszereket ajánlja a megrendelői, hatósági és biztosítói elvárásoknak megfelelően minden profilban. A magyar előírásokon kívül az NFPA, FM, VdS követelményei szerint valósítják meg megrendelői igényre az automata tűzoltó rendszereket. A vállalkozási és szolgáltatási kör a tűzvédelmi koncepció kialakítását, a műszaki tervezést, a hatósági és önkormányzati engedélyeztetést, gyártást, szerelést, használatba adást, a funkciópróbákat és a beüzemelés, valamint, az időszakos ellenőrzést, folyamatos karbantartást öleli fel. Minden jelentős gyártó szerepel a beszállítók között, ezért mindig az adott feladathoz legjobban illeszkedő rendszert építik fel.

 
Sprinklerek, vízfüggönyök, vizes, száraz, nyitott szórófejes, elővezérelt oltórendszerek NFPA vagy VdS kivitelben a Tűzőr Kft. specialitásai, amelyek a magyar sprinkler kultúrában meghatározó szerepet játszottak. A modern tervezési folyamatban különös gondot fordítanak az esztétikus megjelenésre, melyek exkluzív, elegáns létesítményekbe ajánlottak. A fő profilok egyike a logisztikai központok, mint anyagforgalmi csarnokok, raktárak, logisztikai nagy légterű gyártócsarnokok, gabonatárolók sprinkler védelme. Specialitása a steril, tisztatéri, szennyezésmentes terek tűzvédelme, a gyógyszerkészítmények, elektronikai gyártósorok, vegyi és biokémiai, elektronikai kutató-fejlesztő laboratóriumok sprinkler berendezései, melyben óriási tapasztalattal rendelkezik. Különös figyelemmel tervezi és vitelezi ki a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes létesítmények (szerves vegyipar, kőolajipar, gyógyszeralapanyag-gyártó és festő üzemek) sprinkler védelmét. 

Habelarásztással működő oltórendszerek az MSZ és NFPA előírásai szerint

 

Intenzív habelárasztás, szuperkönnyű habok alkalmazása. Totális biztonság! Oltóvíz- és habanyag ellátás megvalósítása, habgenerátorok, habbekeverő berendezések tervezéstől kulcsátadásig. A tűzvédelem tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése, tesztelése, használatba adása, beüzemelése, ellenőrzése, karbantartása. Felhasználási területek: logisztikai központok, csarnokok, raktárak, kábelalagutak, tűzveszélyes zárt terek. 




Az aktív és inert gázzal működő gázzal oltó berendezéseknél rendkívül nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre a Tűzőr Kft. A rendkívül hatékony oltóhatás mellett a környezetbarát tulajdonság miatt alkalmazható és felhasználása nem veszélyezteti az oltógázzal érintkezésbe kerülő személyzetet és káros élettani hatásuk sincs. Az INERGEN® oltó berendezések területén piacvezető a cég, oltógázaik a hazai és nemzetközi normáknak megfelelőek, engedélyezettek. 


A beépített Tűzőr porral oltó® nemcsak Magyarországon, 

 

de egész Európában régen várt, rendkívüli, újra-felfedezett tűzoltástechnikai unicum! Fagyveszélyes helyen, magasfeszültségű berendezéseknél is alkalmasak. Rendkívül széleskörűen, szinte mindenhol alkalmazható! A beépített porral oltó berendezés alkalmazható teljes épületvédelemre, vagy helyi objektum vagy technológiai berendezés védelmére. 

A korszerű tartály-habbal oltó berendezések megvalósítása terén a Tűzőr Kft. a magyar piac meghatározó tényezője, és a legújabb nemzetközi technikák mellett az azt felülmúló saját fejlesztésekkel rendelkezik. Automatikus vagy kézi indítással, stabil, félstabil mobil rendszerekkel minden megrendelői igényt kielégít a Tűzőr Kft., és több, mint 60 jelentős referenciával igazolja alkalmasságát és a minő-
séget. Felhasználási területek: olajipar, vegyipar, 
élelmiszeripar, gyógyszeripar, energiaipar. 

 


 
Tüzivíz ellátó és oltóvíz szolgáltató rendszerek tervezése, kivitelezése. Tűzivíz technológia és irányítástechnika, magas és mélyépítés, tűzivíz tárolók, körvezetékek a Tűzőr Kft. erősségébe tartoznak. Szivattyú aggregátok elektromos és dízel meghajtással, sprinkler automatikával, koncepció kidolgozástól kulcsátadásig. NFPA, EN szivattyú rendszerek FM és VdS jóváhagyással a világ piacvezető márkái közül kiválasztott szivattyúkkal, tartályok bő választéka. Felhasználási terület: tűzveszélyes létesítmények. 







A Vízköddel
oltó berendezések előnye, hogy teljesen környezetbarát kivitelben, továbbá az egyszerű, biztos konstrukcióban, a rendkívül hatékony középnyomású vízköd oltástechnikában és gazdaságosságban valósul meg. Felhasználási területek: elektronikák, számítógépes rendszerek.




























Főbb vállalkozási területek: 
 

  • sprinklerek
  • tűzveszélyes tartályok tűzvédelme 
  • habelárasztó rendszerek 
  • porral oltó berendezések
  • vízköddel oltó berendezések 
  • tűzivíz szivattyútelepek 
  • gázzal oltó berendezések
 

Tűzőr Tervező és Fővállalkozó Kft.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera