SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2012. március 27. 22:43

FA/EH9262PLCW kaputelefon

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA
A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, és tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.


Az egyik nagy sikerű terméke az ECHOS digitális video-kaputelefon beltéri egység család, melyet a korszerű design mellett a digitális technika jellemez. Az esztétikailag kellemes kinézet tökéletesen harmonizál az új belsőépítészeti trendekkel, továbbá a termék rendelkezik a legkeresettebb funkciókkal is. Az ECHOS beltéri egység az ACI FARFISA kétvezetékes digitális DUO rendszer része, melyhez a gyártó több kültéri egységet rendszeresített a különböző ízlésnek és igénynek megfelelően, mint az AGORÁ, a PROFILO, és a vandálbiztos MATRIX.

Az ECHOS beltéri monitoros egységek igazodva a jelenkor igényeinek, kagyló nélküli kivitelűek, és a 3,5"-os színes LCD monitora függőlegesen billenthető, hogy a legoptimálisabb látószöget adhassa. Az esztétikus kezelőfelületen kialakított gombok segítségével a kapunyitó aktiválása mellett számos egyéb funkció helyet kapott, mint például a hangerőállítás, némítás, a kijelző fényerejének szabályozása, továbbá a kitekintő funkció, valamit több beltéri egység esetén az egymás közötti úgynevezett interkom kommunikáció kezdeményezésére használható gombok. Cseppet sem elhanyagolható, hogy az ECHOS beltéri egységgel kiépített rendszerhez mindössze 2 vezeték szükséges, és annak bekötése még polaritás független is.

A FA/EH9262PLCW típus a DUO digitális video-kaputelefon rendszer egylakásos gyári szettje, mely tartalmazza a fent részletezett ECHOS beltéri egységet a hozzá való kerettel fali-, vagy szerelődobozt a süllyesztett szereléshez, valamint a PROFILO kültéri egységeket a hozzá való süllyesztőkerettel. A kültéri egység egy kamerás egységből és egy világító névtáblás egy nyomógombos modulból áll. A szett tartalmazza még a beltéri és a kültéri egységhez szükséges tápegységeket, melyből a kültéri tápegysége az elektromos zár tápellátásához is alkalmas, valamint a két jelosztót, melyeknek leginkább a rendszerbővítésnél, vagy nagyobb rendszerek kiépítésénél van igazán haszna.

A FA/EH9262PLCW típusú egylakásos digitális video-kaputelefon szett részletes tulajdonságai:

 •  Egylakásos komplett digitális video-kaputelefon szett;
 •  FA/EH9262CW ECHOS digitális video-kaputelefon beltéri egység fali-, és süllyesztő kerettel;
  - Fehér színű esztétikus burkolat;
  - 3,5 inches színes függőlegesen dönthető LCD monitor;
  - Programozható csengetési stílus;
  - Zárnyitás, hangerőállítás, némítás, kijelző fényerejének szabályozása, kitekintő-, valamit interkom funkció;
 •  PROFILO kültéri egységek a FA/VD2120CPL kamerás modul 2 tengely mentén állítható kamerával és 6 nagyteljesítményű fehér LED világítással, valamint a FA/CD2131PL egy névtáblás, egy nyomógombos modul;
  - Színes kamera, 1/3”-os CCD, 2,5lux, 3,6mm-es objektív;
  - Szabályozható érzékenységű kondenzátor mikrofon;
  - Szabályozható erősségű kültéri hangszóró;
  - Süllyesztő doboz a szereléshez;
 •  Tápegységek (DIN sínre szerelhető): FA/2220S (kültéri egység és zárvezérlő tápegység), FA/2221S (monitor tápegység);
 •  Jelosztók: FA/DV2420 (vonali), FA/DV2421P (szint) segítségükkel nagyobb rendszer is kiépíthető, vagy a meglévő bővíthető;
 •  2 vezetékes, polaritás független kábelezés;
 •  Maximálisan 150 m kábelhossz a kültéri és a beltéri között.
 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Cikkek hasonló témában