SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. január 1. 20:22

FARFISA FA/1SEK videokaputelefon

Házunk, lakásunk biztonság már a kaputelefonnál kezdődik, mivel segítségével tudjuk meghatározni, hogy kiket engedünk be otthonunkba. Eleinte ezt csak a vendég hangja alapján tudtuk eldönteni, de mára már a képet is biztosító videokaputelefonok is széles körben elérhetővé vált.
A FARFISA által kínált rendszer további előnye a felszerelést rendkívüli módon megkönnyítő kétvezetékes kialakítás. Ez azt jelenti, hogy a kapuegység, tápegység és a beltéri közötti kapcsolat létrehozásához mindösszesen egy kéteres csavartérpárú kábelre van szükség.

Az ajánlott 1 mm2 keresztmetszetű kábel alkalmazása esetén a kapu- és a beltéri egység közötti maximális távolság akár 200 m is lehet, de UTP kábel (párhuzamosított erekkel) esetén is 100 m.

A kapuegység a környezeti hatásoknak is ellenálló masszív fémházban kapott helyett. Kamerája a látómezőt, gyenge fényviszonyok között, megvilágító LED-eknek köszönhetően este is értékelhető képet tud biztosítani. A szett beltéri egységként egy 7”-os színes, érintőképernyős, kihangosítós monitort tartalmaz. Nagyobb lakások, házak esetén a rendszer természetesen további FA/SEM7 típusú monitorokkal is kiegészíthető. Persze a szettben a rendszer működéséhez szükséges feszültséget biztosító tápegység is megtalálható.

 •  Felületre szerelhető, cink ötvözet előlapú kapuegység, esővédő keret, 1 db hívógomb, színes CCD kamera
 •  2 db zárvezérlő kimenet
 •  7” színes TFT képernyő
 •  800x480 képpontos felbontás
 •  DIN sínre szerelhető tápegység
 •  Kapuegység és monitor közötti max. távolság 200 m@2x1 mm2 / 150 m@2x0,75 mm2 / 100 m@CAT5 kábel (párhuzamosított erekkel)
 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában