SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2016. június 22. 23:19

Új, fiatal vezető az LDSZ budapesti üzletében

Az LDSZ Kft. budapesti üzletéből a baráti és üzleti viszony megtartása mellett távozott Ollári Viktor, helyére Tóth Krisztián érkezett. Krisztián 27 éves, biztonságtechnikai mérnökként végzett az Óbudai Egyetemen és már tanulmányai alatt több multinacionális cég munkáját segítette, ezzel is kiegészítve gyakorlati tapasztalattal az egyetemi képzését.
Többek között dolgozott a Robert Bosch biztonságtechnikai üzletágán, a Michelin Hungária kommunikációs csapatában és nem ismeretlen számára az online és telefonos marketing világ sem ezen munkakörökben szerzett tapasztalata révén.

Az egyetemi évek befejezése után a kecskeméti Mercedes-Benz Hungária üzembiztonsági osztályánál helyezkedett el biztonságtechnikai koordinátorként, ahol felelősségi körébe tartozott a biztonságtechnikai rendszerek hatékony üzemeltetése, fejlesztések koordinálása és a gyár egészére kiterjedő krízis menedzsment terv kidolgozása.

Krisztián évek óta együttműködik az LDSZ Kft-vel. Ő készítette számtalan termékünkhöz a magyar nyelvű telepítési utasítást, a CATHEXIS VMS OSD menü fordítását, amihez alaposan meg kellett ismernie a termékeinket.

A pályafutása alatt megszerzett tapasztalattal és fiatalos lendülettel kezdett dolgozni a CANON, a GRUNDIG, az IdentiVision video-, az EVERLINK beléptetőrendszerek és az LDSZ által forgalmazott többi márka forgalmazásán június 6-án.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában