SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. október 12. 20:57

Hikvision IP kaputelefonok

A megfigyelőrendszerek területén a már megszokott kimagasló Hikvision minőség, kedvező áron. A Hikvision IP kaputelefon integrálható a már meglévő megfigyelőrendszerbe. Nem szükséges külön hálózat kiépítése, bármilyen meglévő ethernet hálózaton problémamentesen működtethető.


A rendszer nem csak egy egyszerű kaputelefon, hanem egyben videó intercom rendszer, mivel a beltéri egységek képesek egymással kommunikálni és hívásokat kezelni.


Az 1, 2, 4 nyomógombos modern kiviteltől a számgombos társasházi kaputábláig széles választékban elérhető kültéri egységek. Minden igényt kielégítő 7”-os érintőkijelzős beltéri kezelő egységek, csempés menükialakítással, vezetékes és WiFi-s kivitelben. A kapunyitás kulcs helyett beléptetőkártyával is megvalósítható, így könnyebb és egyszerűbb a jogosultságok kezelése.

A Hikvision IVMS integrációnak köszönhetően a kültéri egységek hozzáadhatók a rögzítőkhöz, valamint a meglévő rögzítők (IP kamerák) a beltéri egységhez. Továbbá a mobil applikációval akár távolról is kommunikálhat az érkező vendégekkel.
Mikor érdemes a Hikvision IP kaputelefont használni?
• Ha már meglévő rendszerét bővíteni szeretné kaputelefonnal
• Ha mindig tudni akarja, hogy ki csönget be ingatlanába (akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is követheti az eseményeket)
• Ha kaputelefonjának kameraképét folyamatosan rögzíteni szeretné
• Ha a lakók egymás közt is szeretnének kommunikálni
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában