SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2017. február 12. 22:54

Új vezető a Rossmann Magyarország Kft. Revízió vezetés élén

2017. február 1-től, Dr. Csikós Gellért személyében új vezetője van a Rossmann Magyarország Kft. Revízió területének.
Dr. Csikós Gellért 11 év rendőri pályafutást követően került a TESCO országos kármegelőzési és biztonsági területére, ahol 11 évig támogatta az áruházlánc növekedését: 5 hipermarketből 200+ lett, 2.000 alkalmazottból 22.000 fő.

A biztonsági terület után karrierjét hipermarket igazgatóként, majd régió igazgatóként folytatta – 16 áruházat irányítva.

2015. júniustól a G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. őrzési üzletágának volt a szakmai-, majd az üzletág igazgatója. 2003-ban az Év biztonságvédelmi szakembere címet nyerte el, jelenleg az Országos Kereskedelemi Szövetség Kereskedelem-biztonsági Szakcsoport elnöke.

A Rossmann-nál a feladatköréhez tartozik az üzleti folyamatok támogatása, ellenőrzése, a kereskedelem-biztonság és egy nemzetközi projekt támogatása Magyarországon és Csehországban.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában