SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2017. március 21. 16:05

Új elnöke van a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tisztújító küldöttgyűlést tartott 2017. március 17-én, Százhalombattán. A magánbiztonsági cégek és munkavállalók szakmai érdekképviseletének új elnöke Dr. Fialka György, a biztonságtudományok doktora.
Fialka 44 éve dolgozik biztonsági szakemberként, eredeti végzettségét tekintve villamosmérnök-informatikus. A frissen megválasztott elnök január közepén kapott felkérést a kamara vezetésére. A magánbiztonsági iparággal való kapcsolata sok éves múltra tekint vissza: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági tanszékének oktatója, vizsgáztatója, tankönyvíró, az NKE RTK MÖRT Oktatási Tanács elnöke.

Az új elnök a következőképpen határozta meg feladatait: a megnövekedett biztonsági kockázat miatt szükséges egy egységes magánbiztonsági arculat kialakítása, melyhez a kamara is hozzá fog járulni. Ehhez egységes kamarai rendszert is ki kell alakítani. Ki kell fehéríteni továbbá a feketemunkától fertőzött ágazatot, melynek módszertanát ugyancsak a köztestületnek kell kidolgoznia. Fialka György a szakmai felügyelet megvalósíthatóságának érdekében kötelező kamarai tagság bevezetését tartja kívánatosnak a dolgozók és a cégek részére, valamint a magánbiztonsági iparág összes fajsúlyos szereplőjét is integrálni kívánja a köztestületbe.

Német Ferenc, a kamara leköszönő elnöke tíz évig irányította a szervezetet, a jövőben szervezési és kommunikációs alelnökként folytatja tevékenységét.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában