SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2018. január 2. 11:00

Kónya Tibor az ASSA ABLOY Magyarország Kft új ügyvezetője

2018. január 2-tól Kónya Tibor ügyvezető igazgatóként vezeti az ASSA ABLOY Magyarország Kft-t. Tibor az előző ügyvezető, Ónody Csaba leköszönését követően kerül az országigazgatói pozícióba és egyúttal az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának is tagjává válik.
Ügyvezető igazgatói minőségében Tibor a magyar kereskedelmi egység mind stratégiai, mind napi üzleti tevékenységének megvalósításáért és fejlesztéséért felel. Elsősorban a forgalomnövekedésre, az értékesítési csatornák fejlesztésére, új termékek bevezetésére, a jövedelmezőség javítására fog összpontosítani.

Tibor 1997-ben kezdte pályafutását az FF Security értékesítési képviselőjeként, majd 2001-ben projekt üzletág értékesítési vezető volt a Kaba Elzett Zrt-ben.

Az ASSA ABLOY-hoz való csatlakozás előtt a dormakaba Magyarország Zrt-ben a Project & Solutions divízió vezetői szerepét töltötte be. Tibor a BGE Pénzügyi és Számviteli Karán végzett.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!