SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2018. január 2. 11:00

Kónya Tibor az ASSA ABLOY Magyarország Kft új ügyvezetője

2018. január 2-tól Kónya Tibor ügyvezető igazgatóként vezeti az ASSA ABLOY Magyarország Kft-t. Tibor az előző ügyvezető, Ónody Csaba leköszönését követően kerül az országigazgatói pozícióba és egyúttal az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának is tagjává válik.
Ügyvezető igazgatói minőségében Tibor a magyar kereskedelmi egység mind stratégiai, mind napi üzleti tevékenységének megvalósításáért és fejlesztéséért felel. Elsősorban a forgalomnövekedésre, az értékesítési csatornák fejlesztésére, új termékek bevezetésére, a jövedelmezőség javítására fog összpontosítani.

Tibor 1997-ben kezdte pályafutását az FF Security értékesítési képviselőjeként, majd 2001-ben projekt üzletág értékesítési vezető volt a Kaba Elzett Zrt-ben.

Az ASSA ABLOY-hoz való csatlakozás előtt a dormakaba Magyarország Zrt-ben a Project & Solutions divízió vezetői szerepét töltötte be. Tibor a BGE Pénzügyi és Számviteli Karán végzett.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában