SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2018. január 2. 12:45

Pintér András a Seawing Kft új ügyvezető igazgatója

2018. január 2-i hatállyal Pintér Andrást nevezték ki a Seawing Kft új ügyvezető igazgatójának, amely pozícióban Pálffy Zoltán helyére lép, aki 2017 végén visszavonult. András tagjává válik az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának.
András felelőssége a Seawing Kft. stratégiájának kidolgozása és végrehajtása, az időszakos pénzügyi eredmények biztosítása, valamint a cég kereskedelmi és operatív irányítása. A székesfehérvári Seawing Kft. piacvezető az integrált beléptetési megoldások területén Magyarországon és 2016 óta az ASSA ABLOY csoport tagja.

Pintér András 2011-17 között a G4S-nél dolgozott különböző vezetői pozíciókban, utoljára a holding üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatójaként és az Access Control Technology Center of Excellence európai vezetőjeként. Ezt megelőzően a GE Security kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett.
András a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett, ahol villamosmérnöki diplomát szerzett.

Az ASSA ABLOY menedzsmentje ezúton is szeretné megragadni a lehetőséget, hogy őszinte köszönetet mondjon Pálffy Zoltánnak a kiváló munkájáért és a támogatásáért, amelyet a Seawing Kft integrációhoz nyújtott.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában