SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi hírek

2018. január 2. 12:45

Pintér András a Seawing Kft új ügyvezető igazgatója

2018. január 2-i hatállyal Pintér Andrást nevezték ki a Seawing Kft új ügyvezető igazgatójának, amely pozícióban Pálffy Zoltán helyére lép, aki 2017 végén visszavonult. András tagjává válik az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának.
András felelőssége a Seawing Kft. stratégiájának kidolgozása és végrehajtása, az időszakos pénzügyi eredmények biztosítása, valamint a cég kereskedelmi és operatív irányítása. A székesfehérvári Seawing Kft. piacvezető az integrált beléptetési megoldások területén Magyarországon és 2016 óta az ASSA ABLOY csoport tagja.

Pintér András 2011-17 között a G4S-nél dolgozott különböző vezetői pozíciókban, utoljára a holding üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatójaként és az Access Control Technology Center of Excellence európai vezetőjeként. Ezt megelőzően a GE Security kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett.
András a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett, ahol villamosmérnöki diplomát szerzett.

Az ASSA ABLOY menedzsmentje ezúton is szeretné megragadni a lehetőséget, hogy őszinte köszönetet mondjon Pálffy Zoltánnak a kiváló munkájáért és a támogatásáért, amelyet a Seawing Kft integrációhoz nyújtott.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!