INTEGRUM – Korszerű távfelügyelet


INTEGRUM – Korszerű távfelügyelet
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel


Az INTEGRUM a Satel legújabb fejlesztése. A Linux alapú szerveren működő rendszer eddig a távfelügyeletben soha nem látott lehetőségeket kínál.

A szoftver webböngészős kezelői felülettel rendelkezik. Innen érhető el az összes szükséges funkció. A hagyományos távfelügyeleti megoldásokkal szemben jóval intelligensebb megoldás ez, mivel itt a távfelügyelet nem csak, mint passzív fogadó fél jelenik meg, hanem lehetősége van a kétirányú kommunikáció által programozási funkciók elérésére és a kezelésre, vagy a riasztórendszer élesítésére és hatástalanítására.

Ez különösen olyan esetekben használható jól, amikor egy cégnek több telephelye van országszerte és ezeket a fizikailag különböző helyen elhelyezkedő riasztórendszereket szeretnék központilag menedzselni.




A felület nagy előnye, hogy egy országos hálózatról egy összesített képet kapunk. Pontosan tudhatjuk azt, hogy hol mikor mi történt. Kifinomult szűrési beállítások is a rendelkezésünkre állnak. Összesítve láthatjuk azt, hogy a nagy kiterjedésű hálózatunkban összesen hány riasztási és hiba esemény van jelen, hány rendszeren folyik programozás stb. Továbbá lehetőség van az alkalmazottak adatainak tárolására, fényképpel együtt, amiket azután az adott rendszerekhez lehet társítani.

Jelenleg a Satel által gyártott Integra riasztóközpontokat tudjuk a szoftverhez társítani, amennyiben a rendszer rendelkezik IP kommunikátorral (ETHM-1 Plus). A jövőben az INTEGRUM tovább fog bővülni és a Satel tűzjelző rendszerek és a Satel beléptető rendszerek is integrálhatóvá fognak válni benne.

A kezelhető rendszereknek nincsen emberi léptékkel elérhető felső korlátja, így nagy kiterjedésű, akár több ezer riasztóközpontot magában foglaló rendszert építhetünk ki és menedzselhetünk központilag.

További műszaki információért érdeklődjön kollégáinknál a support@riel.hu vagy a 06 (1) 236 8093 telefonszámon.

Árajánlatkérés: ajanlat@riel.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál