Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt


Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt
Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a szórakozni vágyó szurkolók biztonságát.

A FIFA Világbajnokság során több mint 1,5 millió turista és fociszurkoló látogat Oroszországba, a lakosság, a játékosok és a látogatók közbiztonsága a legnagyobb kihívás a világverseny ideje alatt. Ezért az Uniview több száz, csúcskategóriás hálózati kamerából álló, világszínvonalú videomegfigyelő technológiát biztosító rendszert telepített a városba, amely lefedi a fő utakat, a közlekedési csomópontokat és a „legforróbb” területeket, melyeket hatalmas embertömeg áraszt el a világbajnokság ideje alatt. A kamerák éjjel-nappal, folyamatosan tiszta, erősen titkosított videojelet biztosítanak olyan csúcstechnológiával megspékelve, mint az optikai hálózati átvitel, a kettős képsebesség (60 fps), az erős fényelnyomás védelem, a „starlight” - szuper alacsony megvilágítás érzékenység és így tovább. Az Uniview, mint mindig, ebben a projektben is ragaszkodott a kifogástalan termékminőséghez és a megbízhatósághoz. Az IP67-es és további különleges kialakítási szabványok mellett az összes kamera működőképes az egészen extrém, akár -55 ° C-os környezetben is, ezért különösen alkalmasak a használatra az oroszországi klímaviszonyban. A hatékonyság növelése érdekében a kamerákba különböző mesterséges intelligencia funkciókat is beágyaztak, mint például az arcérzékelést, az emberszámlálását, a behatolásérzékelést, vonalátlépési funkciót stb., amelyek segítik a gyorsabb reagálást a vészhelyzetek esetén Kalinyingrád nem az egyetlen város, amely kihasználja az Uniview fejlett megfigyelési technológiájának és a mesterséges intelligencia előnyeit. A világ 6 legnagyobb gyártójának egyikeként a Uniview 14 éves tapasztalattal rendelkezik az IP videomegfigyelés terén, és több mint 140 országban értékes megoldásokat kínál. A Young B.T.S. kiemelt jelentőségű márkájaként most rendkívül kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az Uniview termékeire. Ha a cikk felkeltette az érdeklődését a termékek iránt, kérjük keresse termékmenedzserünket: Nagy Lajos termékmenedzser nagy.lajos@young.hu
(30) 8192 647 Forrás: Uniview Fotó: Vitaly Nevar/TASS
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve