EZStation


EZStation
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.

Újdonság a korábbi verziókkal ellentétben, hogy a 3.2 –ben telepítés után már a bejelentkező felületen ki lehet választani, hogy milyen nyelven szeretnénk futtatni a programot.

A bejelentkezést követően egy teljesen megújult felület fogadja a program kezelőjét. A korábban megszokott világos, csempés megjelenést egy letisztult ikonos elrendezés váltja fel. Lényeges szempont és pirospont a fejlesztőknek, hogy az új felület ellenére minden korábbi beállításunk megmarad – ahogy az el is várható egy ilyen CCTV rendszer gyártótól.



A leggyakrabban használt felület az „Élőkép” amivel maximum 4 db monitorra lehet kirakni, a kameráink képét (max 64 csatorna / élőkép).



Ez azt jelenti, hogy egyidejűleg akár 256 kamera képét is meg tudjuk jeleníteni 1 db PC-n. Az EZStation maximum 512 helyi és 512 felhő csatornát tud lekezelni, vagy maximum 64 helyi eszközt és 64 felhő eszközt. Abban az esetben, ha kevésnek bizonyul számunkra a 4 monitoros megjelenítés, lehetőségünk van monitorfal vezérlésére is. A monitorfal vezérlés sokkal egyszerűbb, mint a korábbi verzióknál. Néhány kattintással életre kelthető a monitorfalunk, amin nem csak élőképet tudunk megjeleníteni, hanem a visszajátszásokat is le tudjuk kezelni. A monitorfalon keresztül történő visszajátszásnál a kezelő szabja meg, hogy melyik csatornákat melyik monitoron szeretné visszajátszani.



Ebben a verzióban már tökéletes összhangban van a kliensprogram, a monitorfalvezérlőkkel, a hálózati billentyűzetekkel, kamerákkal és a rögzítőkkel.

Az Uniview termékekről, programokról és analitikákról többet is megtudhatnak a kedves érdeklődők a DSC Akadémián tartott oktatásaink keretében, melyekre időpontot foglalni a www.dscakademia.hu oldalon keresztül lehet.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában