SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 24. 8:08

Hikvision arcfelismerő terminálok

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén, bemutatta arcfelismerő terminál-sorozatát. A Hikvision arcfelismerő termináljai a deep learning-nek köszönhetően kiemelkedően hatékonyabbá teszik a beléptetést, az épület üzemeltetést, a munkaerő biztonságot és menedzsmentet.

Jelenleg háromféle megoldás elérhető el, amelyek mindegyike egyéni igényekre tervezett, így számos alkalmazáshoz és megoldáshoz használhatóak:

 • Fali arcfelismerő terminál – DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
 • Asztali, vagy fali arcfelismerő terminál – DS-K1T605MF
 • Arcfelismerő komponens forgóvillákhoz – DS-K5603-Z

 • Mindegyik modell könnyen telepíthető és használható. A falra szerelhető terminál kiválóan használható a gyors beléptetés érdekében bejáratoknál. Az aztali és falra szerelhető terminál vízszintes és függőleges felületeken egyaránt alkalmazható, így akár recepciós pultra is telepíthető. Az arcfelismerő komponens kifejezetten forgóvillákhoz lett tervezve. Ez a modell szükség szerint vízszintesen forgatható a telepítés során, a hatékonyabb arcfelismerés érdekében.

  Különböző modellek és típusok elérhetőek a front-end vagy back-end kombinációk széles skálájával, így számos különféle megoldáshoz alkalmazhatóak. A Hikvision arcfelismerő terminálok támogatják a 1:1 vagy 1:N egyezési módot, a Mifare kártyákat, valamint a TCP/IP vagy RS-485 kapcsolatot.

  Pontos és gyors arcfelismerés

  A Hikvision arcfelismerő terminálok beágyazott Deep-Learning algoritmusokat alkalmaznak, így csökkentve az átviteli késleltetést, valamint a back-end eszközök terheltségét. Ennek eredményeképpen az arc azonosítási ráta kevesebb, mint 0,5 másodperc alatt elérheti a 99% -os pontosságot.

  A csúcsidőszakban a Hikvision arcfelismerő termináljaival felszerelt beléptető rendszerek kevesebb, mint fél másodperc alatt reagálnak, így érve el az akár 40 fő / perc áteresztési sebességet.

  A Hikvision arcfelismerő terminálok testre szabhatóak, így sokféle megoldáshoz alkalmazhatóak. Több hitelesítési mód is elérhető: arcképekkel, azonosítókártyával, képek összehasonlításával, vagy más testreszabott módon. Az arcfelismerő terminálok számos területen alkalmazhatóak, így kereskedelmi ingatlanok, kormányzati szervek, kis és nagy vállalkozások, valamint gyárak beléptetéséhez egyaránt használhatóak.

  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában