SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

2019. június 4. 8:08

Felhő-alapú tűzvédelem a Siemens kínálatában

A Cerberus Portal – a Cerberus Cloud Applikáció család kezdő tagja - az első mérföldkő a Siemens tűzvédelmi termékeinek digitalizációjának útján.
A tűzvédelmi megoldások piacán egyre erőteljesebben érzékelhető azon felhasználói igény, mely az eddig következetesen analóg tűzvédelmet a digitalizáció fel tereli – nyilatkozta a Siemens illetékes vezetője. Felhő alapú applikációként a Cerberus Portal bármely internetkapcsolatra képes eszközről (PC, laptop, tablet) elérhető - függetlenül az adott eszköz operációsrendszerétől – lehetővé téve a tűzjelző központok távoli elérését. Az online felületen elérhető valamennyi lényeges rendszerüzenet (hibák, riasztások) és -státusz. Az új megoldási struktúra megkerülhetetlen eleme a titkosítási és tűzfal funkciókkal ellátott Cerberus Connect X300 útválasztó (gateway). A Cerberus Portal és Cerberus Connect X300 kompatibilis a Cerberus PRO FC722, FC723, FC724, FC726 központokkal.

Forrás: Siemens

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában