SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Közbiztonság

2019. augusztus 12. 20:44

FIRSTSigh – minden, ami egy iskola biztonságához szükséges lehet, sőt…

A Rekor Systems piacra dobta FIRSTSight márkanévvel fémjelzett, a fejlesztő által innovatív, prediktív "hírszerző" / elemző biztonsági megoldásként jellemzett, iskolák biztonságának fokozását célzó megoldását.
A FIRSTSight (a Rekor szerint) képes lehet az egyes veszélyeket / fenyegetéseket idejekorán detektálni, azonosítani. Amint az a felvezetőből is kiderült, a FIRSTSight több mint egy szimpla megfigyelőrendszer. Olyan részletekkel egészül ki, mint a 24/7-es, MI alapokon nyugvó közösségi média monitoring és emberi szakértők egy csoportja, melynek tevékenységes az USA titkosszolgálatának fenyegetés azonosítási és megelőzési elvein nyugszik. A FIRSTSight helyspecifikus szűrője nem csak az iskola (és diákjai), de a környezetéből származó közösségi média bejegyzések szűrésére és elemzésére is képes a megadott kulcsszavakra, pl.: fegyver, lelövöm, gyűlölöm stb. A rendszer célja, hogy még a tragédia bekövetkezte előtt azonosíthatóvá váljanak a destruktív szándékok.

Forrás: Rekor Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.