Videosec KRC-102 többfunkciós kapcsolómodul

Távvezérelhető és programozható intelligens relémodul

Videosec KRC-102 többfunkciós kapcsolómodul
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A Videosec KRC-102 egy többfunkciós kapcsolómodul, mellyel a legegyszerűbb világítás ki-bekapcsolástól a legösszetettebb víz-gáz-fűtés-kapunyitás parancsokig vezérelhetjük eszközeinket. Hat csatornáján nem csak 230 V-ot, hanem igény esetén vegyesen 5/12/24/36 V DC táplálást, de akár riasztási jeleket is kapcsolhatunk, mind vezeték nélküli kinetikus kapcsolókról, mind wifin, mobilapplikációból, mind ütemezéssel, mind logikai kapcsolatokon keresztül.

A szabványos DIN-sínre szerelhető relémodul két 16A/230 V AC és négy 10 A/230 V AC maximális áramú relét tartalmaz. Ezek kapcsolási állapotát válthatjuk a csatorna indikátorgombjának megnyomásával, a csatornához feltanított bármelyik kinetikus kapcsolóval, TUYA/SmartLife mobilapplikációból, illetve jeleneteken (scene) és automatizációkon keresztül más szenzori és kapcsolási események bekövetkeztének függvényében. Az egyes csatornákhoz feltanítható kinetikus kapcsolók felületre csavarozható vagy ragasztható, szabványos 86x86 mm kivitelű kapcsolók. Elérhetőek egy, két, három, vagy hatgombos kivitelben, amik sem kábelezést, sem elemet, sem akkumulátort nem igényelnek a távirányítóként történő működésükhöz. Működési energiájukat a megnyomáshoz befektetett kinetikus energiából nyerik. Könnyen és gyorsan telepíthetőek, könnyen áthelyezhetőek, és egy már kiépített rendszer könnyen módosítható, bővíthető, vagy a kapcsolási szabályokat is bármikor változtathatjuk. Riasztási bemenetek, kapunyitók, vészelzárók, és egyéb eszközök is igényelhetnek impulzus-üzemmódot, amit egyszerűen programozható rekurzív automatizációval valósíthatunk meg tetszés szerinti csatornán, tetszés szerinti napszakban, és akár egyéb események vagy szenzoradatok függvényében. A mobilapplikációban elérhető Geofence funkcióval például megvalósíthatunk egy olyan automatizációt, amelyik a szürkület utáni hazaérkezésünkkor felkapcsolja az udvari világítást, egy perc elteltével a garázs világítását, három perc elteltével az előszoba is fénybe borul, miközben az udvari világítás már lekapcsol, majd, miután a garázsban telepített mozgásérzékelő 3 percig nem érzékel mozgást és az ajtó még nyitva van, becsukja a garázsajtót és lekapcsolja a világítást. Mindezeket a tetszőlegesen elhelyezett kinetikus kapcsolóinkkal bármikor felülírhatjuk.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései