SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. január 6. 7:49

Paxton – Hanwha integráció

Az IP alapú beléptető piac brit prominense (Paxton) bejelentette Net2 megoldásának integrálását a Hanwha Techwin Wisenet WAVE video menedzsment rendszerébe.
Ez a Net2 felhasználói számára azt jelenti, hogy mostantól a Paxton megoldások által generált események kiegészülhetnek a Wisenet WAVE-be kötött nagyfelbontású CCTV kamerák bizonyíték erejű képanyagával; továbbá lehetővé vált a hivatkozott rendszer kamerainak képén megjelenő, belépni szándékozó személy(ek) számára a szükséges jogosultságok biztosítása. Az új szolgáltatás eléréshez mindössze egy ingyenes, a Hanwha Techwin technikai támogató szolgálatától igényelhető Net2 plug-in telepítése szükséges.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!