Fontos változások az ASC Global-nál


Fontos változások az ASC Global-nál
Az ASC Global Kft néhány fontos elérhetőség megváltozására szeretné felhívni a figyelmét a bosszúságok elkerülése céljából.

Tavaly májusban megváltoztatták cégnevüket TellSystem Communication Kft.-ről ASC Global Magyarország Kft.-re, melynek köszönhetően a webes és e-mail-es elérhetőségek megváltoztak. Az idén megszűnik a következő domainok és a hozzájuk tartozó e-mail címek üzemeltetése:
tellsystem.hu - info@tellsystem.hu; tellsystem.it - info@tellsystem.it; tellsystem.eu - info@tellsystem.eu; tellsystem.co.uk - info@tellsystem.co.uk; Helyette az új domainokon és e-mail címeken lehet a céget elérni:
ascglobal.hu - info@ascglobal.hu; ascglobal.it - info@ascglobal.it; ascglobal.eu - info@ascglobal.eu; ascglobal.co.uk - info@ascglobal.co.uk; A munkatársak elérhetősége is változik: Megrendelések, számlázás: Bársonyné Gulyás Zsófia - zs.gulyas@tellsystem.eu helyett zs.gulyas@ascglobal.eu Technikai támogatás: Lantos Axel - a.lantos@tellsystem.eu helyett a.lantos@ascglobal.eu Kereskedelem: Schmidt András - a.schmidt@tellsystem.eu helyett a.schmidt@ascglobal.eu Új közvetlen domainokon érhetőek el a Solo és a TANlock termékek:
Solo termékek: 1control.hu TANlock termékek: tanlock.hu; tanlock.it; tanlock.eu Az ASC Global és munkatársai bíznak abban, hogy elkerülhetők lesznek a fennakadások ill. továbbra is gördülékeny lesz az együttműködés és az online kommunikáció.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől