SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. február 7. 15:04

IP kamerarendszer kiváló képminőséggel, egy koax-rendszer áráért

A Videosec L-sorozatú IP kameráit már sokan megismerhették a gyakorlatban. Egyöntetű vélemény az eszközök igen kedvező árához képest nyújtott kiváló képminőség úgy színesben, mint éjjel, fekete-fehérben, illetve a látványosan egyszerű felprogramozhatóság, rengeteg utólagos finomhangolási lehetőséggel.
L-sorozatú IP kamerák elérhetőek kétféle felbontásban (2 és 4 MegaPixel), kétféle ház-kialakításban (cső és dóm), illetve kétféle objektívvel (fixfókuszú és motorizált zoom, autofókusszal). A nyolc változat mellé megérkezett a fixlencsés StarLight kamera is.
Immár a VCA képanalitika sem áll távol ezektől a kameráktól, területre behatolási riasztást tudunk beállítani. Ez a riasztási területre bekerülő, majd ott mozdulatlanná váló objektumra is riaszt, ellenben a riasztási területen aránytalanul gyorsan mozgó objektumokra, mint beszűrődő, mozgó fénycsóvákra, repülő rovarokra, vagy a csapadék részecskéire nem generál hamis riasztási eseményt.

Kedvező árfekvésű rögzítő a Videosec NVR-301-08ES, ha a kamerák táplálását külön PoE switchről, vagy 12V-ról oldjuk meg, de a rögzítőbe integrált PoE swithces megoldásokról se feledkezzünk meg! A legújabb, 4 PoE porttal rendelkező NVR-301-04LS2-P4 már 6 MegaPixel felbontású kamerákat is kezel, de választható a 8 PoE porttal rendelkező NVR-301-08LX-P8 vagy NVR-301-016L-P8 is, utóbbi további nyolc, azaz összesen 16 csatornát kezel.

Hat-nyolc kamerát tartalmazó rendszereket összevetve, ugyanazt a merevlemezt számolva, tápegységekkel, baluntrafókkal, XVR rögzítővel, koax kamerákkal, ma már a koax-rendszerrel közel megegyező áron tudunk IP rendszert telepíteni, ellenben az elérhető funkciók, a paraméterezhetőség, a keresés és visszajátszás lehetőségei, mind-mind az IP-rendszerek racionális választása irányába terelnek bennünket.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában