SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. február 11. 9:27

Új kamerákkal bővül a Wisenet Q család

A Hanwha Techwin tovább bővítette „költséghatékony” Wisenet Q H.265 kameracsaládját. Az családtagok között elsőként került említésre a kültéri, PTZ funkcionalitású, 100 méteres hatótávolságú integrált IR sugárzóval és gyorsulásérzékelővel rendelkező, 2 MP-es képalkotásra képes Wisenet QNP-6230RH.
Az igazán kis méretű, mindössze 99mm átmérőjű, beépített „képkiegyengető” / látogatószámláló / „hőtérkép” funkciókkal rendelkező, 6 megapixeles Wisenet QNF-8010 mini fisheye 40%-kal kisebb, mint elődje (Wisenet QNF-8010).
A beépített IR sugárzóval és megerősített M12 csatlakozóval, továbbá fejlett audio zajcsökkentő funkcióval rendelkező, 2MP-es képalkotásra képes Wisenet QNV-6023R-t kifejezetten tömegközlekedési és teherfuvarozó járművek biztonságának fokozásához ajánlja a gyártó.

Valamennyi új kamera képes SD/SDHC/SDXC memóriakártyák fogadására, rendelkezik az cég 12dB-es WDR funkciójával, továbbá intelligens videotartalom-elemző (IVA) csomagjával, beleértve a szabotázs- / elforgatás- / fókuszelállítás érzékelést, vonalátlépés és be-/kilépés és megjelenő/eltűnő objektumok detektálását, valamint a mozgásérzékelést.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában