SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

2020. február 26. 8:49

ÉRZÉKELŐ csupa nagybetűvel!

A Modern Alarm Kft-től már rendelhető a DT8320 mennyezeti érzékelősorozat, mellyel a Honeywell magasra tette a lécet. Képletesen szólva és szó szerint is.
A szerelés magassága 2,4 métertől akár 8 méterig terjedhet, amely 12 - 21 méter átmérőjű védett kört eredményez. Ezt a kimagasló teljesítményt a három darab, tüköroptikás piroérzékelőnek köszönhetjük, amiket kiegészít egy mikrohullámú doppler is. Felületre szerelve kiváló megoldás lehet raktárak, nagy belmagasságú helyiségek védelmére. Ízléses süllyesztőkeretével használva, a legmodernebb belsőépítész sem emelhet kifogást ellene; esztétikusan simul a mennyezetbe. Inkább hasonlít egy modern LED-es világítótesthez, sem mint egy vagyonvédelmi rendszer eleméhez.

Nagy érzékelési lefedettség
360 °-os látómező, rendkívül sűrű és széles érzékelési zónák garantálják a nagy lefedettséget. A tüköroptika biztosítja a legprecízebb érzékelési technológiát, és a legjobb valós észlelés / hamis riasztási arányt.

Beépített EOL ellenállás
DIP kapcsolóval beállítható vonalvégi ellenállásértékek kiválasztás csökkenti a telepítési időt. Az érzékelő aljzatban épített sorkapocsba egyszerűen és kényelmesen köthetőek a vezetékek.

Digitális mikrohullámú adaptív küszöbszint
Az érzékelő digitálisan beállítja a mikrohullámú küszöbértékeket, figyelembe véve a helyiségben fellépő zavarokat, például mennyezeti ventilátorok vagy más ismétlődő mozgó tárgyak által keltett zavarokat. Az eredmény - kiváló hamis riasztási immunitás még „aktív” helyiségekben is.

Öntesztelő elektronika
Az érzékelő rendszeresen teszteli a teljes mikrohullámú áramkört, tesztjel küldésével és fogadásával. Bármilyen rendellenesség esetén az érzékelő elindítja az antimask / hiba relét.

Fejlett jelanalízis és processzor
A belső processzor (DUAL TEC®) számos fejlett funkciót támogat, ideértve az egyidejű diagnosztikát, a digitális fluoreszcens fény interferencia szűrőt, a digitális adaptív mikrohullámú küszöböt, az adaptív alapvonalakat és a kétirányú hőmérsékleti kompenzációt.

Növelt fehérfény-védelem
A szabadalmaztatott fekete hibavédelem 6500 lux fehér fényhatékonysággal csökkenti a téves riasztásokat. Ez segít csökkenteni a fények, zseblámpák vagy fényvisszaverő tárgyak által okozott hamis riasztási problémákat.

Villanófénnyel kapcsolható séta teszt funkció
Csökkenti a telepítési időt, mivel a sétateszt egyszerűen egy zseblámpával az érzékelőre villantva engedélyezhető. Automatikusan lejár az idő.

Vibrációszűrő áramkör
Beépített rázkódásérzékelés. Az érzékelő rezgése esetén az áramkör felülbírálja a PIR jelet, és biztosítja, hogy az eszköz tartósan dual üzemmódban maradjon.

A sorozat tagjai:
DT8320F4 Dual TEC® – mennyezeti dual érzékelő érzékelő: Grade2 besorolás
DT8320AF4 Dual TEC® – mennyezeti dual érzékelő érzékelő: Antimask funkcióval, Grade3 besorolás

Kiegészítők:
DT8300-FMK: Süllyesztő szerelő Kitt
DT8300-CPM: Maszkoló matrica szett (4 x 60° maszk)

További információkért keresse kollégánkat a Honeywell termékek hivatalos, magyarországi disztribútoránál, a Modern Alarm Kft.-nél, az alábbi elérhetőségeken:

Rác Géza
Műszaki tanácsadó

+36 30 791-3334
rac.geza@modernalarm

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában