SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | MI - mesterséges intelligencia

2020. március 23. 12:52

TypingDNA ingyenes biztosítja azonosító megoldását az oktatási intézmények számára, a koronavírus járvány idején

A covid-19 járványra való tekintettel, a távoktatás támogatása érdekében a TypingDNA kibővítette „gépelés”-alapú biometrikus azonosító applikációjának ingyenes használatának időintervallumát, általános és középiskolák, valamint egyetem számára.
A cég applikációjának alkalmazásával folyamatosan ellenőrizhet, hogy valóban az adott diák ül a gépnél és válaszol a dolgozatban / vizsgán feltett kérdésekre. A járványra való tekintettel már 45 országban bezártak az oktatási intézetek.

Ámbátor az IT infrastruktúra többé/kevéssé adott, de a diákok felügyelete kevéssé megoldott, melyre egy megoldás lehet a „gépelés”-alapú biometriát elemzá megoldások alkalmazása. A szakérték szerint, a billentyűhasználatunk legalább olyan pontos azonosítóminta, mint az arcunk, vagy hangunk. A TypingDNA 8 000 diák azonosítását vállalja ingyenesen, legfeljebb 3 hónapnyi időszakra.

Forrás: TypingDNA

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában