System Sensor ECO sorozat

érzékelők

System Sensor ECO sorozat
Forgalmazó: Zmax Üzletház Kft
Gyártó: Honeywell International Inc


A Honeywell tulajdonában lévő System Sensor ECO sorozatú érzékelőcsaládja a magyar piacon már ismert és elismert. Az eszközök között megtalálhatók optikai füstérzékelők, fix hőérzékelők valamint hősebesség-érzékelők. A standard aljzattal tűzjelző központokhoz, a relés (visszaállós) aljzattal pedig a riasztóközpontokhoz illeszthetjük ezeket a professzionális eszközöket. A Zmax, mint importőr projekt-kedvezményekkel segíti partnereit nagyobb mennyiségű megrendelések esetén, sőt, a tervezésben, engedélyeztetésben is segítséget nyújt.

System Sensor ECO1003

A folyamatos jelfeldolgozásnak köszönhetően az ECO1003 füstérzékelő képes kiszűrni a por vagy más hatások által okozott téves riasztásokat. Az érzékelőben lerakódott por és egyéb szennyeződés ellenére is hosszú ideig megfelelő érzékenységgel tud üzemelni tisztítás nélkül is. Az ECO1000 sorozatú érzékelőkhöz kétféle relés (öntartó vagy öntörlő) vagy hagyományos (2 vezetékes) aljzat használható. Az érzékelőket egy lézeres teszter (ECO1000RTU) segítségével 4m távolságon belül bármikor tesztelhetjük, nincs szükség leszerelésre, vagy tesztspray-re.

ECO1005/1005T hősebesség ill. hőmaximum érzékelő

Az ECO1005 típusú hősebesség és hőmaximum érzékelő a hőmérséklet hirtelen emelkedésekor vagy 58°C elérésekor jelez, ezért jól alkalmazható olyan környezetben, ahol füst előfordulhat, de a hőmérséklet gyors emelkedése már nem normális. Az ECO1005T fix hőmérséklet érzékelő, ezért csak 58°C elérésekor jelez. Az ECO1003-hoz hasonlóan ezzel az érzékelővel is többféle aljzat használható, illetve ez is távolról tesztelhető.

Aljzatok

Az ECO1000 sorozatú érzékelőket elsősorban betörésjelző rendszerekhez fejlesztették ki. A különböző relés aljzatok felhasználásával az érzékelők könnyen csatlakoztathatók az adott központhoz. Az ECOL12 öntartó aljzat tárolja a jelzést, ezért a riasztás törléséhez rövid időre meg kell szakítani az érzékelő tápellátását. Az ECONL12 aljzat öntörlő, tehát a jelzés csak az érzékelés időtartama alatt áll fenn, megszűnése után automatikusan törlődik. Az aljzatok rendelkeznek másodkijelző kimenettel és illetéktelen leszerelés elleni védelemmel.

Forrás: None
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A Bosch bemutatja az első teljesen nyílt kameraplatformját
Olvasta már?
A Bosch bemutatja az első teljesen nyílt kameraplatformját