Olympo

Videó kaputelefon

Olympo
Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax


Valóban szeretné tudni, hogy ki áll az ajtajában?

Szeretné, ha többet kapna, mint egy hagyományos színes videó kaputelefon?

Tényleg kagyló nélküli kaputelefont szeretne, és szeretné, ha a kezeit szabadon használhatná beszélgetés közben, és nem kellene folyamatosan egy gombot lenyomva tartani?

Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki-be kapcsolhatná kaputelefon készülékét?

A megszokott kaputelefon berregés helyett szeretne polifonikus zenét hallani, ha vendége érkezik?

Az Ön választása az OLYMPO színes videó kaputelefon.A Fermax az 1940-es évek elején alakult Spanyol kaputelefon gyártó vállalkozás. A 40-es évek végén jelent meg első Interfon névre hallgató kihangosító rendszerük. Mára a Fermax Európa legnagyobb kaputelefon gyártó cégévé nőtte ki magát. A világ első 50 biztonságtechnikai vállalkozásai közt tartják számon. Az éves bevétele meghaladja az 60 millió eurót. Számos gyára van Spanyolországban, illetve Kínában, ezen kívül kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik a Föld számos pontján. A piaci igények folyamatos alakulását és korunk technikai fejlődését szemmel tartva a Fermax létrehozta saját fejlesztő gyáregységét az Innovamax-ot. A fejlesztő team legújabb terméke által a holnap már ma elérhetővé válik az Ön otthonában is. Az új termék neve: OLYMPO.Megjelenésében és tudásában is egyaránt a legmagasabb színvonalat képviseli. Az extra vékony design által bármely környezetbe jól illeszkedik. Egyedülállóan dekoratív része még a legexkluzívabb otthonnak is. Már első ránézésre is szembetűnik a hatalmas 5” TFT aktívmátrixos kijelzője, mely 960X234 soros és 200.000 pixeles. Maximális fényereje: 350cd/m2. A nem mindennapi kijelzőnek köszönhetően a kép mindig, minden körülmények között tiszta és éles. A látott képet nem befolyásolja, hogy a lakás melyik pontján van elhelyezve a készülék, még akkor, sem ha a nap éppen rásüt. A nagy látószögének köszönhetően Ön nem csak azt látja, aki a kamera előtt áll, hanem azt is, aki esetlegesen a látott személy mellett tartózkodik. Így elkerülhető, hogy Ön esetleg olyan személyt engedjen a lakásába, akit nem szeretne.


A hívást a készülékbe épített elegáns kék LED villogó fénye jelzi, melyhez akár több mint 30 féle polifonikus zene társítható. Amennyiben Ön jobban szereti a megszokott berregő csengőhangot, 6 féle változatból választhat. 2 elliptikus hangszóró biztosítja a teljesen térhatású hangzást. A LED megvilágítás akár 90 másodpercig vagy a beszélgetés időtartamáig aktív marad.


Az OLYMPO készülék lehetővé teszi, hogy Ön a beszélgetés közben folytathassa a munkáját. Hiszen kagyló nélküli és nem igényli, hogy a beszélgetés közben bármilyen gombot nyomva kelljen tartani, illetve a magas érzékenységű mikrofonjának köszönhetően nem kell a kaputelefon közvetlen közelében tartózkodnia. Amint már egyszer a külső utcai és a belső lakásban található készülék közt a kapcsolat létrejött a beszélgetés folyamatos. Az eszköz minőségi kommunikációt biztosít az interferencia teljes kizárásával.

Amennyiben Ön vagy valamelyik családtagja pihenni szeretne, és nem akarja, hogy zavarják, a készülék egyetlen gomb megnyomásával kikapcsolható, majd újra bekapcsolható. Lehetősége van a csengetés hangerejének a szabályozására is.

Az alapkészülék bővíthető egy DETECTA4 modellel mely egy 4 zónás riasztóközpontnak felel meg. A zónákban különféle érzékelőket telepíthetünk, mint például a füstérzékelő, gázérzékelő, mozgásérzékelő vagy a csőtörés érzékelő.

A készülék bővíthető még egy memória modullal is, mely 36 színes felvételt készít a látogatóról.


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A Bosch bemutatja az első teljesen nyílt kameraplatformját
Olvasta már?
A Bosch bemutatja az első teljesen nyílt kameraplatformját