KERI SYSTEMS Beléptető Rendszer

PXL-500 Tiger Vezérlő

KERI SYSTEMS Beléptető Rendszer
Forgalmazó: CERBEX Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: KERI SYSTEMS INC.


A KERI SYSTEMS beléptető rendszer kimagasló tulajdonsága a rendszereszközök kialakításában rejlik.

A PXL-500 TIGER II. vezérlő egység 2 db olvasó csatlakoztatására alkalmas, az olvasók maximális távolsága a vezérlőktől 106 méter!

Egy alaprendszeren belül 256 belépési pont kezelhető le, ami 256 darab PXL-500 vezérlő RS485-ön keresztüli felfűzésével érhető el. A hálózat utolsó vezérlőjét közvetlenül lehet csatlakoztatni egy PC-hez, amin az ingyenes „DOORS” program segítségével kontrolálható és programozható az így kialakított beléptető rendszer.


Minden vezérlő külön stand-alone módban is használható!
A „LAN-250” RS485/Ethernet Konverter használatával a rendszer csatlakoztatható a meglévő UTP hálózathoz, internetes kapcsolat esetén egy távoli pontról is monitorozható a beléptető rendszer!
A PXL-500-as vezérlőhöz csatlakoztatható a „BIOPONTE ujjlenyomat olvasó is!
A vezérlő egységek digitálisan címezhetők, ami segítségével a beüzemelés igen egyszerű.
A rendszer nem igényel állandó PC szerver kapcsolatot, mivel a PXL-500-as vezérlők magukba tartanak minden rendszerinformációt és a DOORS program segítségével egy kliens PC-n kontrolálható a rendszer.
Tűzjelzővel kombinálva elég egy a rendszerbe integrált vezérlő „TŰZ” bemenetére tűz esetén egy megfelelő jelzést biztosítani, a vezérlők automatikusan nyitott állapotba hozzák az ajtók vezérléseit.
Továbbá programozással megadható minden belépési pont üzemidei nyitva tartása, felhasználói jogosultságok, particiók, 3 tip. ünnep és munkanapok, időkorlátozások.
A ”Doors for use with Windows” egy software program, amely konfigurálja és menedzseli a Keri PXL-250 és PXL-500 Tiger vezérlőkkel felszerelt beléptető rendszereket. A ”Doors” a Windows operációs rendszer minden közismert tulajdonságát felhasználja (pl.: átméretezés, ablakmozgatás, drag and drop technológia, többszörös ablak kezelés, és ”real-time” műveletek).
A software egy jelentősen felhasználóbarát felületen ad lehetőséget az operátoroknak paraméterezni a rendszert, menedzselni a kártyákat, file-okat áttölteni, idő alapú funkciókat beállítani, riportokat készíteni. A ”Doors” Windows 95, 98, NT, 2000, ME vagy XP operációs rendszerekkel kompatibilis, képes menedzselni egy rendszert közvetlen csatlakozáson, modemes elérésen, illetve TCP/IP (ethernet) elérésen keresztül. A ”Video Badging” , vagyis a fénykép alapú beazonosítás egy opció. A Keri számos olyan tulajdonsággal tervezte meg a ”Doors” Beléptető Rendszerét, amely így könnyedén és rugalmasan tanulható meg és használható.
A KERI rendszer alkalmas egy igen magas követelményt kielégítő beléptető rendszer kialakítására!

Nettó listaárak:
 • P-300 Cascade Proximity Olvasó 22.400.-Ft + áfa
 • Doors Access Control System Szoftvercsomag Ingyenes
 • PXL-500W Tiger II Vezérlő Panel 98.100.-Ft + áfa
 • LAN-520 RS485/Ethernet Konverter 49.900.-Ft + áfa

 • Forrás: None
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Biztonságos munkavégzés most és a jövőben
  Olvasta már?
  Biztonságos munkavégzés most és a jövőben