Rapiscan 500

csomagátvilágító berendezés

Rapiscan 500
Forgalmazó: PRODATA Kft.
Gyártó: Rapiscan Systems Co.


A PRODATA Kft., mint a Rapiscan Systems gyártó cég hazai képviselete és márkaszervize csomagröntgenek, fémkereső kapuk és kézi fémkeresők szállításával, üzembe helyezésével és szervizével foglalkozik. A Rapiscan Systems az adott területen vezető szerepet tölt be, berendezéseik a világ, de különösen Európa szinte minden országában megtalálhatóak.


A Rapiscan csomagröntgen berendezések precíz „multi energiás” rendszerek, melyek hatékony röntgensugaras átvilágításra és robbanóanyag detektálására alkalmasak. A fejlett röntgen technológia és számítógépes képfeldolgozás magas színvonalú, minőségi képet eredményez, ezáltal nagy biztonsággal megkülönböztethetők a szerves és szervetlen anyagok.
A rendszer modern, felhasználó barát grafikus interfésszel rendelkezik, mely a berendezés egyszerű működtetését biztosítja anélkül, hogy a kezelő figyelmét elvonná az átvilágított csomagról.
A négyszínű megjelenítés az anyagok gyors megkülönböztetését teszi lehetővé az operátor számára (szerves/szervetlen). Mindegyik típus rendelkezik kezelői betanító programmal (OTP), mely hozzásegíti az operátort a rendszer jellemző tulajdonságainak és a felismerés technikájának elsajátításához. Az interaktív képfeldolgozó program (EPX) segítségével nagyobb valószínűséggel azonosítható a csomagban elrejtett robbanóanyag.
A szoftverbe beépített karbantartó és ellenőrző funkció a rendszer tesztelését, konfigurálását és beállítását segíti.
A Rapiscan berendezések mint önálló egységek működtethetők vagy integrálhatók már létező csomagszállító
rendszerbe automatikus detektáló képességgel.

A különböző alagútméretű csomagátvizsgálókkal egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetők a vizsgálandó tárgyak. Megfelelő alagútméret kiválasztása esetén az átvilágított csomag 100%-a látható a képernyőn.

METOR fémkereső kapuk

A METOR fémkereső kapuk és kézi fémkeresők élen járnak a fémdetektálási technikában, az egész világon már több mint 40 éve sikeresen működnek. Alkalmazásuk elsősorban beléptető rendszerek esetében és lopás megakadályozása céljából terjedt el főleg repülőtereken, börtönökben, középületekben, ipari létesítményekben, bíróságokon, bankokban, kórházakban, szabadidő központokban, szórakozóhelyeken, stadionokban, iskolákban, VIP intézményekben, stb. A METOR kapuk működése a legfejlettebb technológián alapul, használatuk biztonságos és nagyon egyszerű.
A fémkereső kapuk digitális jelfeldolgozó áramkörű berendezések, a választékban megtalálható a legegyszerűbb kapuktól az időjárásálló változatig sok típus. 1995-ben jelent meg a METOR 200, az első igazi multizónás fémkereső kapu, míg a legújabb típusú METOR 300 a világon elsőként kapta meg a biztonsági fémdetektorokra vonatkozó környezeti bizonyítványt.

METOR kézi fémkereső

A METOR 28 típusú kézi fémkereső optimális megoldást nyújt a biztonsági szférában a fémtárgyak detektálásában. A készülék különleges kialakítása alapos átvizsgálást tesz lehetővé anélkül, hogy a biztonsági őr kézzel érintené az átvizsgálandó személyt.

Előnyei: kör alakú fej a pontos helymeghatározást biztosítja, kényelmes fogású eszköz, kis súly, csukló heveder tartozék, ütésálló kialakítás.

Forrás: None
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Új, hatékony vírus megoldások a Power kínálatában
Olvasta már?
Új, hatékony vírus megoldások a Power kínálatában