Aiphone GH

moduláris kaputelefon rendszer

Aiphone GH
Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.


A GH rendszer moduláris kiépítésének köszönhetően bármilyen kaputelefon rendszer kiépítéséhez alkalmas. Felépítésében hasonlít a GF rendszerhez, azonban több egyéni funkciója és extra bővíthetőségei révén szélesebb körű alkalmazást biztosít.

A GH alapvetően színes, moduláris felépítésű kaputelefon, amely kéz nélküli használatot nyújt a kommunikáció során. Azonban sokrétűségét bizonyítja az 5 különféle beltéri egység, amelyek vegyesen alkalmazhatóak egy rendszeren belül.Beltéri egységek:
 • GH-1KD színes, kéz nélküli beltéri egység, fehér színben
 • GH-1KDS színes, kéz nélküli beltéri egység, ezüst színben
 • GH-1MD fekete-fehér, kéz nélküli beltéri egység
 • GH-1AD csak audió, kéz nélküli beltéri egység
 • GH-1KD + GH-HS színes, kéz nélküli beltéri egység, kézibeszélő kiegészítővel

  A GH-1KD illetve GH-1KDS típusok igen esztétikus, összesen 32mm vastag kialakításúak, 3.5”-os LCD képernyővel rendelkeznek. Egy lakáson belül maximálisan négy beltéri egység alkalmazható, melyek közül kettő lehet monitoros.

  A rendszert könnyű telepítés jellemzi. Csak audió rendszer esetén összesen egy érpárra (két vezeték) van szükség a rendszer kiépítéséhez a vezérlő egység és a lakások között. Videó rendszer esetén további egy érpár szükséges a működéshez.
  A beltéri egységek sorkapocs tömbje könnyen kipattintható az egyszerű bekötés és telepítés érdekében.

  A kültéri egység azonos méretű modulokból épül fel, 2 blokkos illetve 3 blokkos szerelő keretekkel lehet kialakítani a helynek megfelelő elrendezést. Mindegyik kültéri panel előlapja cink anyagú és vandálbiztos kivitelű. A kültéri kameraegység jó minőségű színes képet biztosít éjszaka is a beépített fehér LED-eknek köszönhetően.

  Két kiviteli forma lehetséges: digitális névkereső panel vagy közvetlen lakáshoz tartozó csengető gomb. A külön csengető gombok használata naygobb lakás szám esetén nehézkes. A digitális névkeresővel név, lakásszám szerint vagy gördítés segítségével választható ki a kívánt lakás. Lehetőség van maximum 160 karakter hosszú üdvözlő szöveg beállítására is. A lakás számok 1-6 karakter hosszúságúak lehetnek, számokat és betűket egyaránt tartalmazhatnak. Telepítéskor az adatok bevihetőek a névkereső programozással vagy PC-ről a rendszerhez járó szoftver segítségével. Névkereső esetén lehetőség van összesen 20 különböző 4-számjegyű belépési kód megadására.

  A rendszerben lehetőség van porta (vagy biztonsági őr) jellegű beltéri egység alkalmazására is. Ezen a készüléken szól a lakás pánik gombja, hívható a kültéri egységről és a lakásokból is. A lakásoktól az utolsó 20 nem fogadott hívás visszanézhető lakás szám és név megjelenítéssel, és egy gombnyomásra a lakás hívható.

  Az alap rendszer kiépítése 5 kapu egység, 2 porta készülék és 48 lakás lehet. Amennyiben ezek kevésnek bizonyulnának busz bővítő alkalmazásával a rendszerben több alhálózat hozható létre, így a maximális kiépítésben 16 kapu egység, 4 porta készülék és 500 lakás (alhálózatonként maximum 125 lakás) kiépítésére van lehetőség egyetlen rendszeren belül. Az egyes alhálózaton belüli kommunikáció nem zavarja a másik alhálozaton belüli beszélgetést, de két alhálózat közötti csak egy kapcsolat hozható létre egyidőben. A porta készülék hívása pioritással rendelkezik, a rendszer letiltja az összes többi beszélgetést.

  A lakás készülékek a tápellátást a kommunikációs vezetéken kapják. A kültéri egységek és vezérlő modulok tápellátása 24-os tápegységekről történik. Vezetékezés: vezérlő egység és a kültéri egységek között 3 érpár (2 érpár csak audió rendszernél) és vezérlő egység és a beltéri egységek között 2 érpár (1 érpár csak audió rendszernél). A beltéri egységek kábelezése történhet elosztó pontokból (külön modul szükséges videó rendszernél) vagy egymás után felfűzve, a busz vezérlő egység 6 különböző vonalat biztosit. A két megoldást egy vonalon belül nem keverhető, de a rendszeren belül igen. • Forrás: None
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IPW-2124LS-40F, Starlight 4 MegaPixel felbontáson, kedvező áron
  Olvasta már?
  Videosec IPW-2124LS-40F, Starlight 4 MegaPixel felbontáson, kedvező áron