Új TechSon IR objektívek


Új TechSon IR objektívek
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon Inc.


A TechSon objektívek sorába több IR korrigált családtag érkezett.
Az általánosan fém házzal és üveg lencserendszerrel készülő TechSon objektív család három új, DC íriszes, IR korrigált objektívet mutat be. Egyedül álló, hogy a 3.0-8.0mm-es / 2,8-12mm-es / 5.0-50mm-es fókusztávolságú objektívek megjelennek a TechSon kompakt kameracsaládjába beépítve is. Ezáltal nem csak egy IR objektív családról, hanem a TechSon-CCTV széles termékpalettájába integrálódó új Day&Night fejlesztésről van szó.
A mechanikus Day&Night és a FF kameráknál tapasztalható az a jelenség, hogy ha infra megvilágítást használunk akkor az éjszakai képen fókuszálatlan lesz a kamerakép. Ennek okozója az, hogy a látható fény hullámhossza és az infra tartományba eső fény hullámhossza különbözik, ezért a fénytörésük is különböző. Erre a célra szállít a TechSon CCTV IR korrigált objektíveket // 3.0-8.0mm / 2,8-12mm / 5.0-50mm //, melyek lencserendszere úgy van kialakítva, hogy mind a látható, mind az IR fényt egy pontba fókuszálja így megszüntetve az éjszakai homályos képet. Megjegyzem, hogy az erős napsütésben is sok az IR fény, tehát nappali viszonyoknál is javíthatunk a képünkön ennek az objektívtípusnak a használatával. Színes kameráknál viszont, amelyek nem rendelkeznek Day&Night funkcióval, nincs gyakorlati haszna, mivel nem érzékenyek az IR fényre.


Szintén újdonság, hogy kapható már a mechanikus Đay&Night szűrővel ellátott DSS kamera is a TC 4100, mely ötvözi a hagyományos IR érzékeny éjszakai képalkotást a DSS funkcióval (együtt vagy külön is használható). Ezek a kamerák is 540TV sor felbontásúak, kiváló ellenfény kompenzációval és színhűséggel rendelkeznek. Minden videokamerás megfigyelőrendszer alapját képezhetik, kiváló minőségükkel és alacsony árukkal minden telepítő versenyképes maradhat a minőségről való lemondás nélkül.
A TechSon kompakt kameráknál is folyamatos a változás és az újítás. A Đay&Night kivitelű kompakt kamerák esetében két új típussal büszkélkedhetünk.


A TechSon „TC-4000 DSS” és „TC-4100 DN” éjjellátó boksz kamera sorozat megjelenik kompakt kivitelben is. - Az objektív témánál maradva - a mechanikus Day&Night „TC-4100 DN” kamera kompakt változata a jövőben az új TC-2,8-12mm AI-IR objektívet is megkapja opcióként. Ezeknél a típusoknál az egyszerűség, a megbízhatóság, a jó paraméterek és a jó ár/érték arány a jellemző. Ezért az említett kompakt típusokban nem csak a „kameraház + tartó + kamera + objektív” egybe épített kombinációja az előny hanem a beépített Pelco protokoll is aminek segítségével speed-dome kontroller vagy akár PC és digitalizáló szoftver segítségével is beállítható a kamera az OSD menün keresztül.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Pilomat ’Anti-Terror’ Oszlopok
Olvasta már?
Pilomat ’Anti-Terror’ Oszlopok