Hírek a GE Security világából
 Régi rögzítője most újra hasznára lehet! 

 
Most óriási kedvezménnyel juthat hozzá a GE Security legújabb technológiájú képrögzítőihez, amennyiben nyilatkozik a lecserélt eszköz újrahasznosításáról. Kihagyhatatlan ajánlatunk a következő:
  • 75 000 Ft kedvezmény a 8 és 16 csatornás, maximum 640GB háttértárral felszerelt képrögzítők árából
  • 150 000 Ft kedvezmény a 8 és 16 csatornás, 1TB vagy nagyobb háttértárral felszerelt képrögzítők árából

Ajánlatunk 2007.dec.31-ig érvényes. 
Az akcióban résztvevő rögzítők leírásáért kattintson ide, vagy érdeklődjön a részletekről e-mailbenBiztonságtechnikai szerelők figyelem! 

 

A GE Security csúcstechnikájú kisközpontjai megismerésére megbízható szerelőket keres, akiket egy ingyenes tanfolyam elvégzése és sikeres vizsgatétel után a befutó projektjei kivitelezésére ajánlhat. 


Jelentkezni lehet Kappel Krisztinánál egy rövid szakmai ismertetővel. 


Újdonságok a GE Security kínálatában 

ATS1000
 
Az ATS1000 az Advisor Master integrált biztonsági rendszer legújabb központja. Az ATS1000 segítségével a védendő területen 256 zóna alakítható ki, akár több mint 70 féle zónatípussal. A központ a riasztások és a felhasználó által meghatározott eseményeket átjelzi a megadott felügyeleti állomásokra, összesen akár 8 telefonszámra. Integrált rendszer lévén lehetővé válik a felhasználók számára a belépés és a riasztó kezelése (élesítés/hatástalanítás) ugyanazzal a kártyával. 

SymDec és SymSafe 
Hibrid technológiás képrögzítők
 

 
A GE Security legújabb fejlesztésű, hibrid technológiás képrögzítői tökéletesen illeszthetők analóg és digitális rendszerekbe is. A készülékek MPEG4 tömörítést használva kiváló minőségű, ám kis méretű képek rögzítését teszik lehetővé, akár 400 kép/mp-es sebességgel. A SymDec és SymSafe képrögzítők kiválóan alkalmazhatók kisebb rendszerek és nagyobb hálózatok kialakításához. Egyedülálló újítás a ”Cooling Tunnel”, ami hűtőalagútként a háttértárak és a készülék maximális hűtését szolgálja. További újdonság a készülék elején található exkluzív fénysáv, amely riasztás vagy műszaki meghibásodás esetén azonnal jelezi a csatornánkénti problémát. A termékek bővebb leírását megtalálja honlapunkon, vagy érdeklődjön a GE Security-nél. Akkreditált tűzjelző rendszer tervezői tanfolyam a GE Security-nél 
 
 

A GE Security a Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált, tűzjelző rendszer tervezői
tanfolyamat hirdet. Az egész napos tanfolyam keretein belül a szakemberek a GE Security teljes tűzvédelmi áruválasztékával megismerkedhetnek. 

Ízelítő a tematikából: 
- Hagyományos és intelligens tűzjelző központok 
- Rádiófrekvenciás füstérzékelők (TMT engedéllyel) 
- Aspirációs rendszerek 
- Gyújtószikramentes érzékelők 


A tanfolyamot a Magyar Mérnöki Kamara akkreditálta, elvégzésével és a sikeres vizsga letételével a szakemberek 1 ponttal növelhetik pontszámaikat.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Mingardi: friss levegő és napfény közelebb még egy karnyújtásnál is
Olvasta már?
Mingardi: friss levegő és napfény közelebb még egy karnyújtásnál is