Fermax - Neox videó szett

videó kaputelefon két vezetéken

Fermax - Neox videó szett
Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax


A villanyszerelője csak két vezetéket húzott ki, ám Ön mégis videókaputelefont szeretne? Nincs elég vezeték a falban, és utólag már nem tudnak több vezetéket behúzni, de mégis szeretné látni és nem csak hallani, hogy valóban ki áll az ajtajában? Egy egészen egyedi, vékony és a mai kor stílusának megfelelő kaputelefont szeretne? Szeretné, ha a videókaputelefonja többet tudna annál, minthogy kinyitja az ajtót? Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki és bekapcsolhatná kaputelefon készülékét, hogy nyugodtan pihenhessen?


Amennyiben szeretné lecserélni régi csengőjét, esetleg már nincs lehetősége falat vésni, vagy nem szeretne egy kábeltálcát nézni a háza falán, és mégis szeretne egy intelligens audió vagy akár videó kaputelefont akkor Önnek a NEOX-ra van szüksége.
A Fermax fejlesztő csapatának és az Innovamax-nak köszönhetően megalkotta a holnap technológiáján alapuló kaputelefon családot a NEOX-ot, melyet már ma Ön is elérhet.
Legszembetűnőbb tulajdonsága a vékony, egyedi formáján túl, hogy akár audió akár videó kaputelefont szeretne, tényleg csak 2 párhuzamos vezetékre van szüksége a működéséhez. Ezen a két vezetéken történik a videó jeltovábbítás, az audió kommunikáció és minden olyan kiegészítő funkció, amely az Ön és családja kényelmét szolgálja. A NEOX panelcsalád elérhető audió és videó szettben is.
Extra lapos esztétikus kivitel, fémesen csillogó színek, magas minőségű audió és videó technológia, innovatív design, ez a NEOX.
A Fermax célkitűzése az volt, hogy alkosson egy olyan kültéri panel családot, amely minden igényt kielégít. A különösen vékony formája által bármely környezetbe jól illeszkedik. Egyedülállóan dekoratív része még a legexkluzívabb otthonoknak is. Az egyedi vékony kivitelének köszönhetően bármilyen falra felszerelhető vésés nélkül. A kamera nagy látószögének és állíthatóságának köszönhetően Ön nem csak azt látja, aki a kamera előtt áll, hanem azt is, aki esetlegesen a látott személy mellett tartózkodik. Így elkerülhető, hogy Ön esetleg olyan személyt engedjen a lakásába, akit nem szeretne. Amennyiben Ön vagy valamelyik családtagja pihenni szeretne, és nem akarja, hogy zavarják, a beltéri készülék egyetlen gomb megnyomásával bármikor kikapcsolható, majd újra bekapcsolható. Ugyanennek a gombnak köszönhetően lehetősége van a csengetés hangerejének a szabályozására is. Továbbá a beltéri készülékén állíthatja a fényerő és a kontraszt erejét is. Két szabadon programozható nyomógomb is rendelkezésére áll, amellyel akár egy másik kaput, garázst kinyithat vagy akár egy kültéri, esetleg beltéri villanyt is felkapcsolhat.

A NEOX videó szett tartalma:
  • Egy falra szerelhető NEOX kültéri panel, éjjel is tökéletesen látó infra fekete-fehér kamera
  • Egy fekete-fehér LOFT monitor a hozzá tartozó fali tartóval
  • Egy különleges fali keret, mellyel eltakarhatja a régi kültéri panelja miatt készített nagyobb vésésnek a helyét.
  • Egy tápegység.


A szettjét bármikor tovább bővítheti akár videó akár audió beltéri készülékekkel. Sőt amennyiben csak 1 audió vagy csak 1 videó beltéri készülékkel szeretné bővíteni kaputelefon rendszerét, kiegészítő tápegységre sincs szüksége.

A Fermax Spanyolország legnagyobb és a világ első 10 kaputelefonokat gyártó cégének egyike. Termékei kiterjednek az egy lakásos audió rendszerektől az irodai intercom rendszereken át a több bejáratos, lakás automatizálással bővített színes digitális kaputelefon rendszerekig és magában foglalják az exkluzív igényeknek is megfelelő termékeket is. A cég több évtizedes fennállása alatt az innováció, a dizájn a funkcionalitás és a kényelem összhangjának szem előtt tartásával biztosította és biztosítja vezető szerepét az ipar ezen részében.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései
Olvasta már?
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései