HALO kaputábla, ref. 5700

kaputelefon és beléptető rendszer

HALO kaputábla, ref. 5700
Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: FERMAX S.A.E.


A formabontó HALO kaputáblák új mérföldkövet jelentenek a kaputelefonok világában, megoldást kínálva egy modern otthon, egy modern iroda vagy egy modern ház komplexum kaputelefonnal és beléptető rendszerrel kapcsolatos igényeire. Az audio rész Hi-Fi hangátvitelt biztosít, a beépített nagylátószögű színes kamera részletgazdag képet ad, a beléptetést számkombinációs kódzár és közelítőkártyás olvasó biztosítja, de egyben mutatja a pontos időt és akinti hőmérsékletet is…

A HALO kaputáblák egyik változata a családi házak, kis irodák igényeit elégíti ki, a Loft monitorral kombinálva. 128 x 128 képpontos LCD képernyője felhasználóbarát, interaktív technikával oldja meg a felprogramozást és a kezelést. A nagylátószögű színes kamera minden irányban állítható, beépített infravörös megvilágítása révén éjszaka is részletgazdag képet közvetít az előtte álló látogatóról. 
A proxy olvasó a kijelző mögé, 6 mm vastag polikarbonát lappal védve került elhelyezésre. 350 felhasználóra programozható, ami tökéletesen megfelel az alkalmazás által elvárt igényeknek. A kijelző egyben információs modul is, megjeleníthető rajta az utca és házszám, a lakó neve vagy a vállalat megnevezése, a dátum pontos idővel, valamint a kinti hőmérséklet.
 A HALO kaputáblák közösségi rendszerekhez használható változata nyomógombos kezelővel egészül ki, melynek segítségével hívhatóak a lakások, illetve számkombinációs beléptető rendszernek is használható. Ebben a közösségi kaputelefon rendszerben két technikát használ a Fermax. Az ADS (aszimmetrikus digitális rendszer) rendszer maximális kiépítése 2 kaputábla, 199 lakás és egy portáskészülék, míg az MDS (multiplikált digitális rendszer) kiépítése szinte nem is ismer korlátokat. Akár több ezer kaputáblát, több ezer beléptetési pontot, távvezérelt multifunkciós egységeket tartalmazhat a kapu oldalán, több tízezer lakáskészüléket a másik oldalon. Az MDS rendszerbe alapvető biztonsági funkciók is be lettek integrálva, így a lakástulajdonos illetve a portás információt kap a lakásban bekövetkező nemkívánatos eseményekről, így behatolásról, füstről, tűzről, víz- vagy gázömlésről. A lakót telefonos hívón keresztül értesíti, a portást illetve az őrt közvetlenül. 

Az IP interfész segítségével egy személyi számítógép is interaktív része lehet a kaputelefon rendszernek. Ide is befuthat a kaputól kezdeményezett hívás, létrehozva a hang és képkapcsolatot, rögzítve a látogató képét és a csengetés időpontját. Mindezt akár a világ másik pontjáról is lehet használni Internetes csatlakozással. 

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
WPS funkció az ASC Global WiFi termékekben
Olvasta már?
WPS funkció az ASC Global WiFi termékekben