Stratégiai partnerkapcsolatot kötött az LG Electronics és a Honeywwell Security


A megállapodás célja, hogy az LG Electronics és a Honeywwell Security is fokozza tevékenységét az épületvezérlés technológia és szolgáltatás terén. Együtt dolgoznak a termékfejlesztés, szolgáltatás, technika, oktatás, marketing és eladás, valamint terméktámogatás területein.
Az épületautomatizálási szektor folyamatosan növekszik világszerte. 2008-ra a piac 90 milliárd dollárról mintegy 5 %-kal, 94 milliárd dollárra nőtt az előző évhez képest.


„Az intelligens épületek és az automatizált alkalmazások iránt nagy a kereslet a mai felgyorsult világban,” – mondta K.W.Kim, az LG Electronics Közel Keleti és Afrikai régiójának ügyvezető igazgatója.
„A komfort és az intelligens technológia alkalmazása - különösen a régióban - helyére lépett még a legegyszerűbb feladatoknak is.”
Az LG üzleti csapata 2004-ben alakult, és a vállalat 2008. végére több mint 60 ezer lakást fog kompletten felszerelni Koreában, a Közel Keleten és Kínában.
A környezettudatosság fokozott kereslethez vezet az integrált vezérlési megoldások, energia megtakarítás terén, mely magában foglalja az energia felügyeletet, világításvezérlést, és a biztonságot.
A Honeywell-el való üzleti kapcsolat ráadásul segít az LG-nek a társadalmi igényekre való válaszadásban.
Forrás: A&S Security Magazin
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés
Olvasta már?
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés