Grundig Electronic az LDSZ képviseletében

Folytatódik a sikertörténet

Grundig Electronic az LDSZ képviseletében
2006-ban született a gondolat a GRUNDIG electronic márkanév feltámasztására a video- és biztonságtechnikában. Egy évvel később a GRUNDIG a pécsi székhelyű LDSZ Kft-vel kötött szerződést a márka hazai képviseletére.

A GRUNDIG konszern - professzionális elektronika üzletágának részeként - a video- és biztonságtechnikai termékek forgalmazását Magyarországon 1989-ben kezdte meg, egy akkoriban alapított magánvállalkozás útján. 1993-1996 között a berendezések és rendszerek forgalmazását a GRUNDIG Magyarország Kft. végezte. Miután 1996 végén a konszern eladta a biztonságtechnikai üzletágat, a GRUNDIG electronic márkanevet nem használták tovább.

A most megkötött szerződéssel az LDSZ Kft.
megszerezte a jogot a "GRUNDIG electronic" márkanéven a GRUNDIG-gal együttműködve előállított biztonság- és videotechnikai eszközök forgalmazására Magyarországon és 10 további - többségükben EU-tag - országban. Az LDSZ Kft. a nemzetközi értékesítést és a kapcsolódó szolgáltatásokat Budapestről szervezi. A kereskedelem és logisztika mellett ide értendő a magas színvonalú szervízellátás, vevőszolgálat és műszaki támogatás, amely megfelel a márkanév által is megkövetelt színvonalnak. A termékforgalmazás 2008. április 3-án indul.

Az együttműködésben a GRUNDIG és az LDSZ a kiváló minőségű felső- és középkategóriás CCTV és biztonságtechnikai termékekre koncentrálnak mind Magyarországon, mind nemzetközileg. A tevékenység egy videotechnikai terméksorozattal, valamint egy riasztóközponttal és annak perifériáival indul meg. Az LDSZ magas műszaki színvonalú kiegészítőkkel is ellátja a rendszerintegrátorokat, mint kameraházak, balunok, stb. Az induló termékkör nemcsak box- és dome kamerákból áll, de tartalmaz stand-alone DVR-eket, kezelőegységeket, így komplett rendszer is kiépíthető GRUNDIG electronic CCTV termékekkel. A GRUNDIG electronic kínálatában szerepel a csúcstechnikát képviselő kamera PIXIM és progressive scan technológiával, DVR integrált mátrix kimenettel és max. 4 TByte tárkapacitással. A CCTV-technikában előkészületben vannak fontos fejlesztések, mint az IP video megfigyelő rendszerek és az intelligens képkiértékelő megoldások.

A partnerek célja a következő két évben a sok résztvevős biztonságtechnikai piacon minden célországban legalább 3% piaci részesedés elérése, ahol a legnagyobb cégek a piac 10%-át fedik le.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól
Olvasta már?
Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól