200-as sorozatú all in one IP kamerák

Költséghatékony megoldás kisvállalkozások számára

200-as sorozatú all in one IP kamerák
Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch Security Systems olyan új, kompakt IP kamerasorozattal jelenik meg most a piacon, amely képes komplett felügyeleti rendszerként működni. A 200-as sorozatú IP kamera olyan költséghatékony megoldás, amely a kisvállalkozások számára is lehetővé teszi vagyonuk védelmét és felügyeletét.
Az új, H.264 alapú IP kompakt kamera használatba vételéhez nincs szükség digitális videorögzítőre vagy személyi számítógépre: a kamera a hálózatra csatlakoztatást követően azonnal használható, SD memóriakártyáján akár több napnyi videofelvétel is rögzíthető.
 •  Dual-streaming: H.264 and M-JPEG
 •  Ingyenes PC-s felügyeleti szoftver 16 kamerás rendszerig
 •  Kétutas audio- és audio alapú riasztásjelzés
 •  Power over Ethernet (IEEE 802.3af compliant)

  Csomag tartalma:
 •  NBC-255-P színes, beltéri IP kamera
 •  variofókuszos optika
 •  tápegység
 •  oldalfali konzol
 •  4GB SD kártya
 •  BVIP Lite Viewer szoftver - management szoftver 16 kameráig A Detektor International magazin Innovative Achievement Award díját 2009-ben a Bosch Security Systems új, 200-as sorozatú, IP-kamerája kapta. A Bosch immáron harmadszor nyerte el ezt a díjat, ami bizonyítja a cég termékeiben megtestesülő magas szintű innovációt és minőséget. 2008-ban a társaság függesztett félsugárzói nyerték el a Best Alarm & Detection Product Award díjat, a cég 3.5 verziójú IVA (intelligens videoelemző) szoftvere pedig a Highly Recommended Award díjat érdemelte ki. A rangos díjat évente ítéli oda a Detektor International nemzetközi biztonságtechnikai magazin a biztonságtechnikai iparágban kiemelkedően innovatív és az ágazat fejlődéséhez kiemelkedő mértékben hozzájáruló termékek elismeréseképpen. A zsűri szerint a 200-as sorozatú IP-kamera igazolja, hogy a Bosch képes arra, hogy kiváló minőségű, a tömegcikkpiac számára vonzó, a csomagolásból kivéve azonnal használható hálózati felügyeleti megoldásokat fejlesszen ki és állítson elő. A 200-as sorozatú IP-kamera az első a Bosch által idén korábban bemutatott kompaktkamera-sorozatok közül, amelyek képesek komplett felügyeleti rendszerként működni. A sorozat kicsomagolás után azonnal használatra kész modelljei költséghatékony, ámde mégis professzionális CCTV-megoldást nyújtanak.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  DVC létszámellenőrző kamera
  Olvasta már?
  DVC létszámellenőrző kamera