WatchOUT a Rokonet-től

A megbízható kültéri érzékelés itt kezdődik

WatchOUT a Rokonet-től
Forgalmazó: LDSZ Vagyonvédelmi Kft.
Gyártó: Risco Group


A ROKONET Professzionális WatchOUT DT kültéri mozgásérzékelőjének népszerűsége nem véletlenül nőtt meg. Családi házak, ipari, kereskedelmi objektumok, követségek egyaránt igénylik, hogy a területükre behatoló illetéktelen személyek még az épületbe való bejutás előtt riasztást váltsanak ki. Kültérben megbízható mozgásérzékelést nyújtani óriási kihívást jelent. A WatchOUT DT az egyetlen IP65 védettségű, valódi kültéri érzékelő, mely 4 érzékelő csatornát - 2 mikrohullámú és 2 PIR - egyedi technológiát vonultat fel:
 • Lengést Felismerő Technológia (2 mikrohullámú csatornával)
 • Digitális Korrelációs Technológia (2 PIR csatornával).
Mindezen felül a lencse koszolódását is jelzi külön kimeneten keresztül
 

A kültéri érzékelés nehézségei :
 • Labilis és előre ki nem számítható környezet
 • Mozgó/Lengő tárgyak ( fű, fa, virág… )
 • Kis állatok
 • Gyors hőmérsékletváltozás
 • A hőmérséklet kompenzáció problémás: az érzékelőben mért hőmérséklet a háttér hőmérséklettől nagymértékben függ
 • Gyors hőmérsékletváltozás felhőátvonulás következtében
 • Gyors hőmérsékletváltozás fémen, vagy üvegen átfújó széllökés következtében
 • Visszaverődések
A WatchOUT TM a Szelektív Esemény Felismerés segítségével képes megkülönböztetni a valós behatolást a külső környezetben előforduló számos téves riasztást okozó eseménytől. A készülék ezt 4 érzékelő csatornával valósítja meg: 

Lengést Felismerő Technológia:
 • 1 mikrohullámú csatorna nem tud különbséget tenni a mozgás irányában – így a lengő tárgyak (napellenző, ventillátor, bokor, fa korona stb.) téves riasztást okoznak
 • WatchOUT 2 mikrohullámú csatornát használ a mozgás irányának meghatározásához, így felül tud kerekedni a lengő tárgyak okozta problémán
Digitális Korrelációs Technológia: 

2 egymástól elszeparált passzív infravörös csatorna segítségével biztosítja, hogy a 2 PIR-ről érkező jelek közül csak a hasonló és kölcsönösen összefüggő jelekre ad riasztási jelzést. Ezzel a kisebb állatok által okozott téves riasztásokat szűri ki. Kültérben sokszor jelent gondot az infrasorompós rendszerekhez a kábel kihúzása az adóhoz, és a vevőhöz. A WatchOUT DT alkalmazásával nem kell a kert 4 végébe kábelt fektetni, hiszen passzív az érzékelő. Ráadásul a készülékhez 4 féle lencsét mellékelnek – ingyen – , a folyosós karakterisztikája lehetővé teszi a sávszerű védelem kialakítását. A WatchOUT TM érzékelők kimagasló telepíthetőséget, rögzíthetőséget biztosítanak a célterület precíz és megbízható lefedéséhez. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően az érzékelők 1m – 2,7m-ig telepíthetőek a tartókonzolok széles választékának felhasználásával: Alap fali tartó ( ingyenes gyári tartozék ), Korlát tartó, Kábelvédő illesztő, Csuklós fém kábelvédő és oszlop illesztő, mindegyik vandál védelemmel ellátott kábelvezetéssel. A csuklós fém kábelvédő az alap fali tartóval is összeköthető külső fali szereléshez. A letakarás-elleni védelem 4 aktív infravörös csatornával valósul meg, ami folyamatosan figyel és külön relé kimeneten keresztül figyelmeztet, ha a lencsét letakarják. A 4 aktív infravörös csatorna biztosítja az egyedülálló „piszkos lencse” riasztást egy különálló kimeneten keresztül, jelezvén, hogy lencse tisztítás szükségeltetik. 

A WatchOUT érzékelőkbe nagy felbontású kamera helyezhető be a riasztást kiváltó esemény megfigyelésére. A kültéri érzékelőbe épített kamera olyan helyeken alkalmazható ideálisan, ahol korlátozott a költségvetés. Egy WatchOUT kamerával a video rendszer sokkal olcsóbb, mintha külön egy vízálló kamera lenne telepítve. A Mikrohullámú ütközésvédelmi tulajdonság lehetővé teszi az érzékelők egymás mellé telepíthetőségét anélkül, hogy interferencia lépne fel a két érzékelő mikrohullámú csatornái között. A készülék valódi kültéri - IP65 – védettséggel rendelkezik. A hazai telepítők munkáját a telepítési utasítás szakmai fordítása segíti. Az értékesítő kollégákat a professzionális kültéri érzékelő tudásáról készített film, valamint egy szintén magyar nyelvű PowerPoint bemutató diasorozat támogatja. 

Mindhárom információ letölthető a hazai forgalmazó az LDSZ Kft. lapjáról. 
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Biztonságos munkavégzés most és a jövőben
Olvasta már?
Biztonságos munkavégzés most és a jövőben