GeoVision újdonságok


A GeoVision bővítette eddig is széles video rögzítő PC kártya kínálatát a GV-1008/1016 és a GV-4008/4016-os modellekkel, valamint bővítette IP kamera termékpalettáját a GV-SD010 beltéri és a GV-SD010-S IP speed dóm kamerájával.

A GV-1008-as kártyájának legfontosabb újdonsága, hogy a kártya szoftveresen támogatja a GeoVision H.264 és GeoVision H.264 V2-es tömörítési algoritmust, amelynek hála akár feleakkora tárhellyel számolhatunk MPEG4 tömörítéshez képest.
Valós időben képes videót (D1 felbontásban) és hangot rögzíteni / megjeleníteni a PCI-E csatolófelületű 3 az 1-ben 8 csatornás kombó kártya. Rendelkezik TV-out kimenettel, hogy egy monitoron vagy TV-n jelenítsük meg a kameraképeket. A Kártya kapható 16 csatornás változatban is, amikor 2 db GV-1008-as kártyát helyezünk a számítógépbe. A két kártyás megoldás Core i5 processzort és minimum 2Gb memóriát igényel.
A cég másik új PC kártyája a GV-4008-as is PCI-E csatoló felületű, ez is képes 8 video (D1 felbontás) és 8 hang valósidejű rögzítésére. A különbség az, hogy ez már hardveres H.264-es tömörítést használ. Ezáltal kisebb a hardverigénye is, két kártya beépítése esetén (16 video és hangrögzítése) is megelégszik egy Core2 Quad processzorral és és 2Gb RAM-mal felszerelt géppel.
Természetesen mindkét kártya mellé berakhatjuk az GV-NET I/O kártyát, így kapunk további be- és kimeneteket.

A GeoVision cég bővítette IP kamera termékpalettáját a GV-SD010 beltéri és a GV-SD010-S IP speed dóm kamerájával. A speed dóm elérhető 18X-23X-36X zoommal 540 TVsor felbontással rendelhető a kamera. Beépített mikrofonnal és hangszóró kimenettel rendelkezik lehetővé téve ezáltal a kétirányú kommunikációt és nem utolsó sorban támogatja H.264-es tömörítési algoritmust.
Másik újdonság az IP szegmensben a H.264-es tömörítést használó 1,3Mpixel Progressive Scan CMOS érzékelőt használó GV-BX110D kamera. Ami 1280*1024-es felbontásban, 15fps-el tudja ontani magából a video anyagot. A fő video sáv mellett egy VGA felbontású videót is tud továbbítani a megfigyelő személyzet felé. A kamera rendelkezik még SDHC kártyaolvasóval így közvetlenül arra is tud képeket menteni. A beépített web servernek köszönhetően nem csak Internet Explorerből hanem 3G képes mobiltelefonunkról is megnézhetjük a kamera képét.
A harmadik újdonsága a cégnek a GV-VS12 névre hallgató H.264-es tömörítést használó 2 csatornás video szerver. A két video bemenet teljes D1 felbontásban képes rögzíteni 25 fps-el az USB –re csatlakoztatott Pen drive-ra illetve ezzel a sebességgel képes továbbítani a távoli megfigyelési pontra a video anyagot. A video bemenet mellett két hang bementtel és RS485 kimenettel rendelkezik. A PTZ vezérlés megkönnyítésére több mint 40 protokollt integráltak az eszközbe.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DVC létszámellenőrző kamera
Olvasta már?
DVC létszámellenőrző kamera