Jó vizsgázott a távfelügylet Pécsett

A betörő a tetőről leugorva menekült

Jó vizsgázott a távfelügylet Pécsett
Pécs egyik - a vakáció ideje alatt nem üzemelő - iskoláját (képünkön) látogatta meg egy betörő, de az épületben működő biztonságtechnikai eszközök és a velük összeköttetésben lévő távfelügyelet jól vizsgázott.


Talán a nyári forróság ösztönözte arra a betörőket, hogy tervüket a kellemesen hűvös, hajnali időpontra időzítsék. Hajnali 3 óra 38 perckor kapta az értesítést az LDSZ Kft biztonsági diszpécser szolgálata, hogy ellenőrizni kell az iskolát. A forgalom mentes utakon zavartalanul haladva a kivonuló szolgálat percek alatt a helyszínre érkezett. Már az autóból feltűnt, hogy betörés történt és még mozgás van az épületben. A helyszínre érkező rendőrséggel közös akcióban sikerült a betörőt a legfelső szintre szorítani, aki az elfogástól való félelmében leugrott a tetőről.
A forrónyomos keresést a hatóság megkezdte, az LDSZ kivonuló járőrszolgálat őrei munkájuk végeztével visszatértek telephelyükre.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Útban az új GV-Mobile System, avagy egy NVR a szélsőséges körülményekhez
Olvasta már?
Útban az új GV-Mobile System, avagy egy NVR a szélsőséges körülményekhez