IdentiVision fejlesztések


IdentiVision fejlesztések
A másfél éve indult CCTV márka 3 modellje is ráncfelvarráson esett keresztül. Márciustól a ma divatos, ráadásul elegáns grafit szürke színben érkeznek a népszerű IVT-5410 és IVD-5410 540 TV soros IR LED-es kompakt kültéri cső és dome, valamint a fix fókuszos optikával szerelt IVT-140 kamerái.

Ráadásul a ma igényelt nagyobb, 36 db helyett 48 db-os IR LED gyűrűvel érkezik az IVT-5410. A többletszolgáltatások ellenére nem emelkedik a termékek ára.

A márkanév az azonosításra utal. Ezt szem előtt tartva érkeznek a márciusi új kamerák, melyek a SONY Effio technológiát adaptálva 700 sor felbontással bírnak. Az EFFIO DSP-nek köszönhetően szabad szemmel láthatóan jobb a kontraszt, a fényérzékenység, a zajszűrés. Érezhetően javult a digitális zoomoláskor kapott képminőség. A színek még élénkebbek, még valóságosabbak lettek. Az OSD menü rengeteg finomhangolási lehetőséget kínál. A színátkúszás elnyomás elsősorban beltérben kihasználható funkció, amikor a fehér falra egy, a kamerához közelebb levő színes tárgy színe rákúszik.

Kültérbe 2 IR LED-es kompakt kamera érkezik az EFFIO DSP-vel. Az alap egy grafit szürke, fémházas, 30 IR LED-es fix optikás, a Premium kategóriás viszont ezeken túl alul állítható varifókusz optikával, 42 db IR LED-del és DNR-rel érkezik. A beltéri dome kamera fehér aljzatot kapott. A búra alatt 22 db IR LED, varifókusz optika, DNR és 3 tengelyes állítási lehetőség rejtőzik.

Mindegyik SONY Effioval szerelt kamera modell elnevezésében szerepel az E betű.
A márka zászlóshajója a valós Day/Night, igazán robosztus IVT-6020 600 TV soros kamera, mely 24 db erős IR LED segítségével 30m-re lát éjjel. Az éjjel látást DSS ( Sense-up ) is segíti. Az OSD menüből a finomhangoláskor még az éjjel/nappali átállás késleltetési ideje is állítható. További izgalmas funkció még a 3D-Digitális Zajszűrés, D-WDR, digitális zoom, kameranév, valamint reflektorfény elnyomás a rendszámfelismerés érdekében.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A hőkamerás mizéria margójára
Olvasta már?
A hőkamerás mizéria margójára