A RISCO bemutatja az új innovatív biztonságtechnikai megoldásait az IFSEC 2011-en


A RISCO bemutatja az új innovatív biztonságtechnikai megoldásait az IFSEC 2011-en
A RISCO Group ( ROKONET ), az integrált biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója részt vesz a birminghami IFSEC 2011-en, május 16-19. között, ahol számos új megoldást mutat majd be az izraeli gyártó.

A LightSYS a RISCO Group legújabb 4 partíciós Flexibilis Hibrid Rendszere a legfejlettebb IP és GSM/GPRS kommunikációval, valamint vezetékes, vezeték nélküli és RISCO Bus detektor közötti választási lehetőséggel. Vezérelhető vezetékes vagy vezeték nélküli, de akár az érintőképernyős, kék háttérvilágítós kezelőről is.

A LightSYS is az IFSEC-en kerül bemutatásra a RISCO Group zászlóshajójának tekintett ProSYS™ Integrált Biztonságtechnikai Rendszer ( behatolás-jelző és beléptető vezérlő ) és az Agility™ Flexibilis Vezeték nélküli Rendszer mellett. A RISCO Group bemutatja még az új video megfigyelő megoldását is. Ez egy könnyen telepíthető, beépített akkumulátorral működő PIR detektor egy integrált kamerával, amely biztosítja az események észlelését a videon keresztül és igény esetén a távoli megfigyelést is.

Bemutatásra kerül a SynopSYS biztonsági és épületfelügyeleti rendszer is, melybe már az AxesPlus™ beléptető rendszert is integrálták.
A látogatók megismerkedhetnek a RISCO vezeték nélküli kültéri védelmi eszközeivel is, mint a megújított vezeték nélküli WatchOUT, és ablakba építhető infrasorompó sorozat.
Forrás: LDSZ Kft
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A hőkamerás mizéria margójára
Olvasta már?
A hőkamerás mizéria margójára