Új funkciók az Identivision DVR-ekben


Új funkciók az Identivision DVR-ekben
A 2012. február közepétől a piacra kerülő új, 8 és 16 csatornás Digitális Video Rögzítő modellekben megjelenik a HDMI port, amivel egyszerűen csatlakoztatható a rögzítő a mai korszerű monitorokhoz, illetve akár FULL HD-s televíziókhoz. Előnyei között megemlíthető, hogy a jobb felbontás mellett a hangot is átviszi ugyanazon a kábelen, így a telepítésnél kisebb a hibázási lehetőség.

A raktáron levő modellekben is megtalálható a Digitális ZOOM funkció. Kiválóan használható az élő és visszajátszott képeknél az azonosítási feladatokhoz. A visszajátszott képek akár 16 csatornás verziónál is szinkronizáltan lejátszhatók, elősegítve a hatékony nyomkövetést.

A videó mozgásérzékelő funkciót tovább fejleszttették, ezzel hatékonyabbá vált a tárhely optimális kihasználása. A berendezést továbbra is stabil, tartósan jól működő tápegységgel szállítják, így ez nem okoz gondot az érzékeny elektronikai berendezés működésében.

Az új, kis méretű 4 csatornás modellen is megjelent a PTZ vezérlés, így a Speed Dome kamerákat most már ezen rögzítőkről is lehet vezérelni, akár a divatos okos telefonokról.

A gyár optimalizálta az előállítási folyamatait. Ennek köszönhetően a 4 csatornás rögzítő telepítői árát a magas USD árfolyam ellenére sikerült csökkenteni. Így a telepítő ára átlépte ( lefelé ) a 20,000 Forintos lélektani határt.
Ez természetesen nem ment a megbízhatóság rovására, így továbbra is 3 év garanciával kerülnek az európai piacra az Identivision DVR-ek.
Igény esetén regisztráció után telepítőknek teszt hozzáférést biztosítanak a forgalmazónál működő digitális rögzítőhöz.

További infó
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A hőkamerás mizéria margójára
Olvasta már?
A hőkamerás mizéria margójára