Grundig HD-SDI CCTV kamerák


Grundig HD-SDI CCTV kamerák
A FULL HD televíziós szabványokat alapul véve, a GRUNDIG DIGITAL IMAGE (GDI) termékek sajátossága a 2 Megapixeles (1920 × 1080) képek valós idejű (30fps) koax kábelen keresztüli átvitele. Élvezi az IP technológia minden előnyét, annak hátrányai nélkül.

16:9 megapixeles képek hálózati konfigurálás, sávszélesség problémák és hálózati biztonsági kockázatok nélkül. A meglévő koax kábeles vezetékhálózat használatával csak a kamerák és rögzítők cseréjére van szükség. Valódi élőkép, ahol jelen történései figyelhetők meg, nem a pár másodperccel korábbiak. A kamerák a GDI-to-HDMI konverter használatával közvetlenül a monitorra csatlakoztathatók . A HDcctv, a HD-SDI technológia előnyei:
 •   A HDcctv termékek az IP CCTV termékekkel ellentétben nem gyártóspecifikusak. A különböző gyártók különböző eszközei (kamerák, DVR-ek) kompatibilisek egymással.
 •  Kiváló képminőség 720p (1.3MegaPixel), vagy akár 1080p (2MegaPixel) felbontásban. A 720p HD CCTV felbontása az analóg CCTV felbontásának majdnem háromszorosát, míg az 1080p közel hatszorosát biztosítja.
 •  FullHD élő és rögzített kép.
 •  Veszteség- és tömörítésmentes képtovábbítás, közel 0ms késleltetéssel.
 •  Valósidejű speed dóm vezérlés. A HD CCTV tömörítetlen, tehát nincs tömörítésből eredő késleltetés. Ezért egy HD CCTV rendszerkezelő nem érzékel késedelmet a joystick parancs és a megfelelő speed dóm (PTZ) reakció között.
 •  Progresszív képletapogatás: A hagyományos CCTV rendszerekkel szemben elmaradnak a váltott soros letapogatásból eredő hátrányok.
 •  Könnyű telepíthetőség (Plug-and-play). Az IP kamerákhoz képest pedig sokkal könnyebb rá az átállás, hiszen nem igényli a számítógép hálózati technológia ismeretét.
 •  A már telepített koaxiális kábelezés infrastruktúrája alkalmazható, nincs szükség sem új koax sem új IP kábelezésre. Azaz a régi kamerák és rögzítők lecserélésével megtörténik az átállás HD-CCTV rögzítésre.
 •  Kevesebb kamera szükséges ugyanakkora tér megfigyeléséhez, mint hagyományos CCTV vagy hagyományos felbontású IP kamerából.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?
  Olvasta már?
  Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?