Mi marad titokban?

PR hír

Mi marad titokban?
Ugye, Ön is hallott a Snowden ügyről (USA titkosszolgálati munkatárs bizalmas információkat szivárogtatott ki)? Az eset egyik tanulsága, hogy nem lehetünk elég óvatosak, hiszen az információ olyan érték, amelyért folyamatos harc dúl.

Nyilván az Ön versenytársai számára is sokat ér mindaz, ami a cége irodáiban elhangzik. Vajon mit tesz a konkurencia, hogy értesüléseket szerezzen az üzleteiről? Adataink szerint a leggyakoribb és legegyszerűbb módszer a n&tők, így a törvénytelen titokfürkészek bármit hallhatnak. A „poloskák” rádióhullámokon továbbítják, vagy egyszerűen csak rögzítik az elhangzottakat. Hogyan kerülhető ez el? Mi a védelem? A lehallgató eszközök felderítése (pásztázás) nem egyszerű feladat, hiszen szükség van a következők mindegyikére:
 •  Professzionális műszerek és eszközök
 •  Képzett és tapasztalt munkatársak
 •  Hatósági engedély A „poloskapásztázás” folyamata három lépésből áll: 1. Vizuális felderítés. Munkatársaink jól ismerik a leggyakoribb elhelyezési módszereket, trükköket, helyeket. Munkájukat endoszkópos eszközök is segítik, így rejtett helyeket is átnézhetnek.
  2. Rádiójelek. A lehallgató készülékek továbbító frekvenciáit professzionális készülékkel tudjuk bemérni.
  3. Hőkamera. Amennyiben a poloska nem ad jelet (csak rögzít vagy nincs adás), akkor is van hőleadása. Igaz, ez olyan kicsi, hogy csak speciális hőkameránkkal érzékelhető.
  Ha szeretné megtudni, hogyan védekezhet hatékonyan az ipari kémkedés, a lehallgatás ellen, hívja Holecz Nándor specialistánkat a (06-1) 431-8550 telefonszámon. Ám, mielőtt tárcsázni kezdene… biztos benne, hogy nem hallgatják le a telefonját? A lehallgató eszközök felderítése összetett folyamat, melynek sikerét jelentősen befolyásolja az első kapcsolatfelvétel. Ezért érdemes előtte elolvasni tanácsainkat a honlapunkon.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  4K felbontású Milesight 180°-os panoráma kamera
  Olvasta már?
  4K felbontású Milesight 180°-os panoráma kamera