Canon partnerségi megállapodás a NETAVIS-szal, integrált biztonsági megoldások szállítására


Canon partnerségi megállapodás a NETAVIS-szal, integrált biztonsági megoldások szállítására
A Canon Europe, a képalkotó megoldások világszinten vezető gyártója szorosan együttműködik a NETAVIS vállalattal, a kiszolgáló alapú IP-videobiztonsági rendszerek úttörőjével. A két vállalat partnerségi megállapodása szerint a NETAVIS a hálózati kamerák kompatibilitásának és a jobb szolgáltatásminőség megteremtésében segíti a Canont a teljes termékskálán belül.

A Canon és a NETAVIS az értékesítésben és a műszaki fejlesztésben is együtt működik, amely segít abban, hogy mindkét szervezet új vásárlókat, új földrajzi területeket és új piaci szegmenseket érhessen el.

A NETAVIS Observer videofelügyeleti szoftver támogatja a Canon összes hálózati biztonsági kameráját – a legújabb Full HD, különlegesen kompakt S-sorozatú kamerákat is ideértve. A két vállalat együttműködik az új termékek kompatibilitásának megvalósítása érdekében, elsősorban a fejlett biztonsági megfigyelési és elemzési szolgáltatások területén.

A Canon és a NETAVIS együttműködése kényelmes kompatibilitást kínál a felhasználók számára, emellett kiváló alkalmazkodóképességet és jobb teljesítményt. Az európai partnerkapcsolat révén a két vállalat specifikus problémákra kínálhat személyre szabott megoldásokat a legfontosabb vertikális szektorokban, a globális vásárlók számára.

A Canon és a NETAVIS együtt nyújt támogatást a vásárlók számára, így bármilyen hardveres és szoftveres problémát egyetlen csapat kezel. A NETAVIS meglévő partnerei, vagyis akik már most is az Observer platformot használják videomegfigyelésre, a megállapodás értelmében a Canon kiváló minőségű hálózati biztonsági kameráit is beépíthetik a rendszereikbe, a meglévő megfigyelő-hálózat bővítéséhez vagy korszerűsítéséhez.

„Évek óta dolgozunk együtt a Canonnal, de most, felismerve a további lehetőségeinket, az együttműködésünket egy magasabb szintre emeltük.” – mondta Wolfgang Baumgartner, a NETAVIS Software GmbH igazgatója. „A Canon IP-videokamerák komoly előnyöket tartogatnak a felhasználók és a partnerek számára azzal, hogy könnyen kezelhető és robusztus biztonsági szolgáltatásokat nyújtanak. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen megbízható, piacvezető technológiai megoldásairól ismert globális márkával dolgozhatunk együtt.”

Julian Rutland, a Canon Europe termékstratégiáért és tervezésért felelős igazgatója elmondta: „Mindig azt keressük, hogyan kínálhatnánk értéknövelt megoldásokat a termékeink különleges szolgáltatásait kiegészítő szoftvermegoldásokkal. A NETAVIS-szal kialakított együttműködés rendkívül pozitív hatással lehet mindkét cég növekedésére és a közös megoldások fejlesztésére, elsősorban az olyan alapvető vertikális szektorokban, mint például a kiskereskedelmi piac. A Canon és a NETAVIS együtt dolgozik majd a két cég különleges szakértelmére támaszkodva annak érdekében, hogy a biztonsági piac további fejlett megoldások iránti igényeit kielégítse.

Emre Yildirim, a török Bilgi Teknolojileri disztribútor képviselője ehhez a következőket fűzte hozzá: „1999 óta kínálunk vásárlóinknak CCTV-megoldásokat. Az azóta eltelt sok év alatt számos különféle szoftver és hálózati kamera kombinációját teszteltük ügyfeleink igényeinek kielégítésére. A Canon és a NETAVIS közötti kompatibilitás rendkívül hatékony a Canon teljes termékválasztékában, ami nagy segítség számunkra, amikor megbízható, hatékony és kényelmesen integrálható hálózati biztonsági megoldásokat akarunk kínálni ügyfeleinknek.”

A Canon 70 éve gyárt kiváló minőségű optikákat. A cég az így megszerzett tapasztalatot használja fel az olyan hálózati kamerák fejlesztéséhez, amelyek gyenge fényviszonyok mellett is a kategóriájukban egyedülálló, kiváló képminőséget képesek biztosítani. A Canon hálózati biztonsági kamerái könnyen telepíthetők és kiterjedt garanciaszolgáltatások járnak hozzájuk.

A vásárlók, VMS partnerek és rendszerintegrátorok itt találhatnak további információkat a Canon hálózati kameráinak választékáról IDE kattintva.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A TANlock beléptetőrendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik
Olvasta már?
A TANlock beléptetőrendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik