Canon-Wavestore együttműködés a jobb a biztonsági megoldásokért


A Canon Europe, a képalkotó megoldások globális szállítója együttműködési megállapodást kötött a Wavestore vállalattal, a különleges biztonsági megoldások szállítójával. A két cég együtt kínál majd intelligens és teljesen integrált biztonsági szolgáltatásokat, amelyek kiemelkedő képminőséget és fejlett elemzési szolgáltatásokat nyújthatnak.

A partnerkapcsolat eredményeképpen megvalósuló fejlett megfigyelőrendszerek a Canon kiváló minőségű hálózati biztonsági kameráit az iparágban meghatározó Wavestore video-megfigyelési szoftverével (VMS) kombinálják. A két társaság szoros együttműködésben gondoskodik arról, hogy az elemzések hibátlanul és teljes mértékben integráltan történhessenek meg, még hatékonyabb megfigyelési megoldásokat nyújtva a rendszerintegrátorok számára. A páneurópai partnerkapcsolat eredményeképpen mindkét vállalat személyre szabott, az ügyfelek igényeinek megfelelő ajánlatokat dolgozhat ki.

„Azért döntöttünk úgy, hogy együttműködünk a Canonnal, mert jól ismertek a képminőség iránti elkötelezettségükről. Ez egy olyan szempont, amely a biztonsági kamerákkal foglalkozó ágazatban dolgozó szakemberek számára nagyon fontos” – mondta Justin Wheatley, a Wavestore tervezési igazgatója. „A Canon termékei nagyon komoly előnyt jelentenek rendszerintegrátoraink és vásárlóink számára, mivel nagy teljesítményű és könnyen használható biztonsági megoldások állíthatók össze belőlük. A Canon szorosan és folyamatosan együttműködik VMS-partnereivel: odafigyelnek a partnerek kívánságaira és módosításokat eszközölnek, ahol szükséges. Örömmel tekintünk az együttműködésünk elé, arra számítunk, hogy ennek réven a Canon képalkotás terén szerzett hírnevére épülő közös ajánlatokkal jelentkezhetünk.”

Julian Rutland, a Canon Europe tervezésért és stratégiáért felelős igazgatója a következőket mondta: „A hálózati kamerák piacán a Wavestore-hoz hasonló, szakértő partnerekkel szorosan együttműködve szeretnénk bővíteni biztonságtechnikai ajánlatainkat. Hiszünk abban, hogy együtt, ennek a kapcsolatnak az eredményeképpen olyan értéket kínálhatunk, ami kiemel bennünket a versenytársak tömegéből. Ezzel biztosítható a termékeink megfelelő kompatibilitása, illetve az, hogy a beépített elemzési szolgáltatásokat a rendszerek mindig teljes egészében támogatják. Örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk egész Európában.”

A Canon 70 éve gyárt kiváló minőségű optikákat. A cég az így megszerzett tapasztalatot használja fel az olyan hálózati kamerák fejlesztéséhez, amelyek gyenge fényviszonyok mellett is a kategóriájukban egyedülálló, kiváló képminőséget képesek biztosítani. A Canon hálózati biztonsági kamerái könnyen telepíthetők és kiterjedt garanciaszolgáltatások járnak hozzájuk.

A vásárlók, VMS partnerek és rendszerintegrátorok IDE kattintva találhatnak további információkat a Canon hálózati kameráinak választékáról.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?
Olvasta már?
Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?