Új generációs VIDEOSEC AHD kamerák és rögzítők

Analógból HD felbontás

Új generációs VIDEOSEC AHD kamerák és rögzítők
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Gyártó: Videosec


a régi analóg rendszerek kora fokozatosan lejár, ezzel együtt mind többen teszik fel jogosan a kérdést, mi lesz utána? A kérdés egyszerű, de a válasz sem sokkal bonyolultabb: AHD.

Az AHD betűszó az "Analog High Definition" szavak rövidítéséből származik és egy teljesen nyitott, gyártótól független szabványról beszélünk, ugyanúgy mint a klasszikus D1 felbontású analóg kameráknál, aminek a jelenléte a világpiacon több, mint 60 százalékos a HD felbontású analóg rendszerek között. Lényegében, ugyanúgy mint a TVI illetve a HDCVI rendszereknél itt is HD felbontású analóg jelről beszélünk, az eltérés a három rendszer között a frekvenciatartomány, valamint a videó- jel tömörítő kezelőfelülete, ezért sem kompatibilisek egymással ezek a szabványok. Nem szabad belekeverni ebbe a csoportba az SDI rendszert, ott sokkal magasabb frekvenciájú digitális jelről beszélünk.

Az AHD nagy előnye a gyártótól való függetlensége, ami annyit jelent, hogy jelenleg többen gyártanak AHD-t, mint HDCVI-t, TVI-t valamint SDI-t összesen. Az eredmény: tömegtermelés, ezáltal alacsonyabb ár, jobb elterjedtség ugyanolyan minőség mellet.

Éppen ezért, mi a Videosec-nél úgy gondoltuk, hogy 20 éve tartó CCTV kamera gyártás és forgalmazás után, ideje HD felbontásra kapcsolni az analóg rendszereknél is. AHD kameráinkat, ugyanúgy ahogy eddig az analóg kameráinkat, gondosan összeválogatott komponensekből készítjük, fokozott hangsúlyt fektetve a képminőségre, illetve a telepíthetőségre. Kameráink csak és kizárólag Exmor CMOS képérzékelőkkel vannak szerelve, valamint az ``AHW`` szériánál már megoldott a COAX kábelen keresztül való vezérlés (OSD menü). Minden kamerán meghagytunk egy CVBS D1 felbontású kimenetet is, hogy azokat meglévő analóg rendszerek mellé is lehessen telepíteni.

Az új kameracsaládhoz, új rögzítők is tartoznak, amelyek TRIBRID rendszerűek, tehát visznek Analógot, AHD-t és IP-t is. A rögzítők 32 nyelvű menürendszerrel vannak ellátva, természetesen a magyar nyelv is köztük van. A távoli elérést P2P Cloud szolgáltatás is biztosítja, ami ingyenes és Magyarországi szerverrel dolgozik. A felvételek kimentése a rögzítőről adathordozóra közvetlenül AVI formátumban is történhet.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól
Olvasta már?
Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól